Accesorii M Performance pentru noua generație BMW Seria 1: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele utilizate în motorsport

de Cornel Șocariciu
Marti, 28.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a pregătit o gamă de accesorii M Performance pentru noua generație Seria 1. Clienții vor putea comandat atât accesorii de caroserie, cât și elemente de interior atent dezvoltate de inginerii și designerii baverzilor.

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Seria 1 în urmă cu doar câteva ore. Modelul de clasă compactă are un design modificat comparativ cu vechea versiune, un interior cu tehnologii moderne și motoare pentru toate gusturile.

Pentru cei care își doresc un Seria 1 cu totul și cu totul special, BMW a pregătit o serie de accesorii semnate de M Performance. Acestea sunt dezvoltate special pentru modelul de clasă compactă și au fost inspirate din accesoriile utilizate de constructorul german în motorsport.

Gama de accesorii de exterior include un splitter, o aripă spate de dimensiuni generoase, rame noi pentru prizele de aer și un difuzor spate. Clienții vor mai putea comanda carcase noi pentru oglinzile exterioare și praguri inscripționate M Performance. Toate aceste elemente de exterior vor fi disponibile exclusiv în negru. Pentru ca pachetul estetic să fie complet, M Performance propune jante cu diametrul de 18 sau 19 inch fabricate din materiale ușoare.

Clienții vor avea la dispoziție nuanțele Jet Black sau Ferric Grey.

De asemenea, în gama de accesorii M Performance clienții vor găsi și lumini de întâmpinare cu LED pe care nemții le vor "ascunde" în carcasele oglinzilor.

Pentru cei care plănuiesc ieșiri pe circuit, BMW a pregătit un sistem de frânare mai performant. Discurile de frână de pe puntea față măsoară acum 370 de mm, iar etrierele cu patru pistonașe au fost fabricate din materiale ușoare și au fost vopsite în roșu.

Interiorul lui Seria 3 poate fi "garnisit" cu un volan M Performance. Standard, acesta va fi îmbrăcat în Alcantara, însă clienții vor putea opta și pentru o versiune cu Alcantara și accesorii din fibră de carbon. De asemenea, pentru versiunile cu transmisie automată, M Performance a pregătit padele pentru schimbarea treptelor de viteză fabricate din fibră de carbon.

Comentarii (3)

  • zamaraii
    Clasa compacta la pret de seria 5 bine echipata!
    2 1
  • someone
    @ cornel: daca discurile frana fata au 18 inch, atunci jantele cat au? corecteaza te rog, ca ferrari sant deja gelosi ca ei nu pot avea asa discuri mari pe supercar-urile lor
    2 0
  • @someone

    Mea culpa. Mulțumesc. Am corectat :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru