Seria 1

Marti, 06 Iunie 2023 | General

BMW ar putea să renunțe la litera „i” pentru viitoarele modele cu motoare pe benzină

Potrivit unor informații neoficiale, BMW ar urma să renunțe la litera „i” pentru viitoarele sale modele echipate cu motoare pe benzină. Schimbarea ar urma să aibă loc odată cu introducerea viitoarelor generații ale Seriei 1 și X3.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Tuning

Record mondial: BMW modificat în România, cel mai rapid diesel din istoria mărcii bavareze

Un BMW Seria 1 modificat în România, care dezvoltă 1.020 CP și 1.650 Nm cuplu, tocmai a devenit cel mai rapid diesel din istoria mărcii bavareze. Aproximativ 75% dintre componentele motorului și transmisiei sunt piese de serie originale.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Modele noi

BMW anunță pachetul Edition ColorVision pentru Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe pot fi comandate în Europa, începând cu 1 iulie 2022, alături de noul pachet Edition ColorVision. Pachetul este disponibil pentru toate versiunile acestor modele.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru BMW M135i xDrive: suspensie revizuită și culori exterioare noi

Constructorul bavarez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru vârful de gamă al Seriei 1. M135i xDrive a primit o suspensie recalibrată, sistem de evacuare revizuit și o paletă de culori exterioare noi.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Versiune nouă pentru Seria 1: BMW 128ti dezvoltă 265 de cai putere și va avea un preț de pornire de aproape 41.200 de euro

BMW 128ti este cel mai nou membru în gama Seria 1. Versiunea readuce în prim-plan denumirea Turismo Internazionale și propune un motor de 2.0 litri cu 265 de cai putere și 400 Nm.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni plug-in hybrid pentru Seria 5, motoare noi pentru modelele compacte și unități diesel mild-hybrid pentru Seria 3 și Seria 8

BMW a publicat o serie de informații referitoare la noutățile pregătite pentru această toamnă. Pe lista îmbunătățirilor se află versiuni noi plug-in hybrid și motorizări diesel cu șase cilindri cu sistem mild-hybrid.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Intern

BMW a prezentat noul Seria 1 în România: interfață iDrive disponibilă în limba română și informații despre trafic în timp real. Preț de pornire de 27.600 de euro

BMW Seria 1 a ajuns în România. Noul model de clasă compactă are un preț de pornire de 27.608 euro pentru versiunea 118i echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri și 140 CP. Vârful de gamă M135i xDrive dezvoltă 306 CP și pornește de la 48.612 euro.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW ar putea lansa o versiune electrică pentru Seria 1 în cel mult doi ani: "Electrificarea va atinge întreaga gamă de modele"

BMW intenționează să lanseze o versiune electrică pentru Seria 1 care ar putea fi disponibilă la vânzare începând din 2021, ca parte a planurilor de extindere a gamei de modele electrice.
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie

Noua generație BMW Seria 1 a intrat pe linia de producție: hatchback-ul compact este asamblat la uzina din Leipzig

BMW a anunțat că noul Seria 1 a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Din noiembrie, noua generație a modelului de clasă compactă va fi produsă și la uzina din Regensburg.
Marti, 28 Mai 2019 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noua generație BMW Seria 1: elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele utilizate în motorsport

BMW a pregătit o gamă de accesorii M Performance pentru noua generație Seria 1. Clienții vor putea comandat atât accesorii de caroserie, cât și elemente de interior atent dezvoltate de inginerii și designerii baverzilor.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 1, imagini și detalii oficiale: platformă nouă cu roți motrice față, mai mult spațiu pentru pasageri și tehnologii moderne

BMW a prezentat noua generație Seria 1. Modelul de clasă compactă a primit o platformă cu roți motrice față, are un design modificat comparativ cu vechea generație și integrează o serie de tehnologii moderne. Vârful de gamă se numește M135i xDrive și oferă 306 CP.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Teasere pentru noua generație BMW Seria 1: livrările vor începe până la sfârșitul acestui an

BMW a publicat un teaser cu blocurile optice ale noii generații Seria 1 și o imagine cu instrumentarul de bord digital. Livrările noului Seria 1 vor începe până la sfârșitul anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Informații noi despre viitoarea generație BMW Seria 1: modelul de clasă compactă va fi mai ușor și va oferit mai mult spațiu pentru pasageri

Noul BMW Seria 1 va fi lansat în a toamna acestui an, iar nemții promit mai mult spațiu pentru pasageri și o structură ceva mai ușoară. Gama de motorizări va include atât unități diesel, cât și benzină. În viitorul apropiat, noul Seria 1 va primi și o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație BMW Seria 1: mai mult spațiu la interior și versiune M135i xDrive cu 306 CP

BMW a publicat o serie de imagini cu viitorul Seria 1. Fotografiile sunt realizate în timpul testelor de la Miramas, Franța. Modelul promite mai mult spațiu pentru interior, un portbagaj mai generos, dar și o versiune M135i xDrive cu 306 CP.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Modele noi

BMW va lansa noua generație Seria 1 în toamna lui 2019: debut probabil la salonul de la Frankfurt

BMW a anunțat oficial că noua generație Seria 1 va fi lansată în toamna acestui an, o posibilitate fiind ca debutul să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Posibil parteneriat între BMW și Mercedes-Benz: germanii ar putea dezvolta viitoarele generații Seria 1 și Clasa A pe aceeași platformă

BMW și Mercedes-Benz negociază semnarea unui parteneriat pentru a dezvolta pe aceeași platformă viitoarele generații Seria 1 și Clasa A, care ar urma să fie lansate după 2025, anunță presa germană.
Miercuri, 30 Mai 2018 | General

Noutăți de vară în gama BMW: motoare noi pentru X3 și X4 și ediție specială pentru Seria 1

BMW a introdus două motoare diesel noi pentru SUV-urile X3 și X4, iar Seria 1 a primit o ediție specială, în timp ce alte modele beneficiază de diverse îmbunătățiri.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 1 facelift, imagini şi informaţii oficiale: transformare radicală

BMW a restilizat hatchback-ul său compact, Seria 1. Modelul are acum partea frontală a fratelui său de platformă, un interior actualizat şi este oferit şi cu motoare cu trei cilindri în linie.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Viitoarele BMW Seria 1, X1 şi X2 vor avea tracţiune faţă şi vor împărţi platforma tehnică

BMW va lansa un SUV numit X2 la scurtă vreme de la debutul următoarei generaţii a lui Seria 1, spun englezii de la Autocar. Modelul X2 va avea o platformă cu tracţiune faţă, la fel ca Seria 2 Active Tourer şi ca viitorul X1.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Drifturi cu BMW la 2800 de metri altitudine

Cei care vor să înveţe cum se controlează o maşină în mediu 100% sigur chiar şi după ce ninsorile au acoperit România se pot înscrie la cursurile organizate de BMW în Austria sau Finlanda. Automarket a participat la acestea şi vă prezintă la ce trebuie să vă aşteptaţi de la un astfel de program.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru