BMW anunță pachetul Edition ColorVision pentru Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 25.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe pot fi comandate în Europa, începând cu 1 iulie 2022, alături de noul pachet Edition ColorVision. Pachetul este disponibil pentru toate versiunile acestor modele.

Constructorul german de automobile anunță un nou pachet pentru modelele Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe. Denumit Edition ColorVision, acesta va putea fi comandat în Europa, începând cu 1 iulie 2022, și este disponibil pentru toate versiunile acestor modele.

Noul pachet Edition ColorVision este bazat pe nivelul de echipare M Sport și, înainte de toate, le permite clienților să își vopsească mașina într-o nuanță deosebită. Lista include 8 culori din catalogul BMW Individual, inclusiv Gri Frozen Metallic, și 50 de nuanțe BMW M.

Printre acestea din urmă se numără Galben Dakar, Daytona Violet sau Albastru Macao.

Apoi, BMW propune prize de aer ușor revizuite la nivelul spoilerului frontal, un difuzor vopsit în negru, jante M cu diametrul de 18 inch, embleme BMW M 50 Jahre și o suspensie sport M care coboară garda la sol cu 10 milimetri.

Pasagerii vor regăsi la interior o tapițerie bicoloră, din piele, embleme Edition, volan M îmbrăcat în piele, pedale M din inox și preșuri speciale.

Așa cum spuneam, clienții din Europa vor putea configura modelele BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe cu pachetul Edition ColorVision începând 1 iulie 2022.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru