Seria 1

Marti, 27 Noiembrie 2012 | Modele noi

BMW pregăteşte un nou model pentru gama M, bazat pe Seria 1

Potrivit unor surse din cadrul mărcii, BMW pregăteşte un model M bazat pe viitoarea versiune berlină a celei de-a doua generaţii a lui Seria 1.
Duminica, 13 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 cu trei portiere și noul M135i

BMW lansează a doua versiune de caroserie pentru cel mai mic model din gamă: Seria 1 cu trei uși. Tot acum anunță și cea mai puternică versiune a acestui model: M135i
Joi, 15 Martie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Bătaie în clasa compactă premium - Audi A3 vs. BMW Seria 1 vs. Volvo V40 vs. Mercedes A-Klasse

Salonul Auto de la Geneva a adus trei noi modele noi în zona compactelor premium. Noile Audi A3, Mercedes A-Klasse şi Volvo V40 se alătură BMW-ului seria 1 pentru o luptă dură în acest segment.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

BMW a confirmat X4 şi X2

Gama de crossovere a celor de la BMW va fi mărită cu două modele noi X4 şi X2. BMW X4 va deveni o versiune SAC a lui X3, în timp ce X2 va deveni un SAC bazat pe X1.
Joi, 14 Iulie 2011 | Mediu

BMW aduce o bicicletă electrică la Olimpiada din Londra

BMW aduce la Jocurile Olimpice de la Londra o bicicletă electrică numită Pedelec. Aceasta poate fi folosită fie în modul electric, fie ca o bicicletă obişnuită, fie într-un mod "hibrid", menit să asigure o pedalare mai uşoară sau o viteză mai mare.
Marti, 07 Iunie 2011 | Modele noi

BMW Seria 1 M Sport, primele imagini şi informaţii

Primele imagini ale pachetului M Sport pentru noul BMW Seria 1 au ieşit la suprafaţă pe internet. Pachetul de accesorii nu este la fel de bogat ca în cazul fraţilor mai mari, iar aspectul său este mai discret.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 - informaţii complete

BMW Seria 1 a ajuns la cea de-a doua generaţie. Nemţii au renunţat la motoarele cu şase cilindri în linie, au păstrat tracţiunea spate şi au mărit habitaclul.
Marti, 17 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui BMW Seria 1 cu pachetul M

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale viitorului BMW Seria 1 echipat cu pachetul M.
Miercuri, 23 Martie 2011 | Modele noi

BMW a semnat un parteneriat cu Sixt care îi va aduce un milion de clienţi noi

BMW a semnat un parteneriat joint-venture cu cea mai mare companie germană specializată în închirierea de automobile în speranţa că va atrage 1.000.000 de clienţi noi până în 2020.
Marti, 15 Martie 2011 | Modele noi

BMW confirmă dezvoltarea unui motor turbo cu trei cilindri şi a lui Seria 5 PHEV

Cei de la BMW au confirmat faptul că vor crea un hibrid bazat pe Seria 5 cu ampatament mărit special pentru piaţa din China şi au confirmat debutul unei motorizări TwinPower Turbo cu trei cilindri.
Joi, 17 Februarie 2011 | Modele noi

Citroen DS4 vrea să ia din clienţii lui BMW Seria 1 şi ai lui Audi A3

Cei de la Citroen au umplut noul lor model premium cu gadget-uri şi materiale de top, sperând că vor putea "fura" din clienţii modelelor compacte BMW, Audi şi Mercedes.
Joi, 20 Ianuarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Noi imagini-spion cu viitorul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1 va fi lansat de BMW în cursul acestui an pe pieţele lumii. Deocamdată, compacta germană se "încălzeşte" camuflată în zăpezile din nordul Europei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 a primit un facelift

Versiunile Cabrio şi Coupe ale lui BMW Seria 1 au primit un facelift. Debutul public va avea loc la Salonul Auto de la Detroit din 2011.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Noutăţi despre viitorul BMW Seria 1

Viitorul BMW Seria 1 cu tracţiune faţă va avea atât motoare cu trei cilindri, cât şi motoare cu patru cilindri în linie, iar spaţiul interior va fi mai mare decât în cazul actualei versiuni.
Miercuri, 06 Octombrie 2010 | Modele noi

BMW a prezentat imagini teaser noi cu cel mai accesibil model M din istorie

Noul BMW 1M a fost prezentat parţial la Paris într-o nouă culoare, debutul public fiind pregătit pentru ianuarie 2011 la Salonul Auto de la Detroit.
Duminica, 29 August 2010 | Modele noi

Un teaser video pentru viitorul BMW Seria 1 M Coupe

Oficialii BMW au prezentat un nou teaser video cu Seria 1 M Coupe. Acesta va dispune de un propulsor cu şase cilindri care produce 335 de cai putere.
Marti, 27 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu viitorul BMW Seria 1 hatchback

Inginerii BMW au fost surprinşi în timp ce testau viitorul Seria 1 în versiunea cu cinci uşi. Modelul este aşteptat să debuteze în cea de-a doua jumătate a anului viitor.
Vineri, 09 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Primul clip oficial al lui BMW Seria 1 M Coupe

Kay Segler, şeful diviziei M de la BMW, a prezentat primul clip oficial al noului Seria 1 M Coupe. Acest model este cel mai mic şi mai ieftin M creat vreodată de BMW şi promite multe dacă judecăm declaraţiile şefului diviziei care l-a creat.
Marti, 08 Iunie 2010 | Modele noi

BMW: "Motorul cu trei cilindri nu este entry-level"

Noul motor cu trei cilindri de la BMW nu va echipa versiunile entry-level ale lui Seria 1, ci va echipa modelele de la mijlocul gamei.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu BMW 135is

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, un nou set de imagini spion cu cea mai performanta versiune a lui BMW Seria 1 testata la Nurburgring.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru