FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui BMW Seria 1 cu pachetul M

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.05.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale viitorului BMW Seria 1 echipat cu pachetul M.

Inginerii BMW testează deja Pachetul M pe viitorul Seria 1. Modelul este aşteptat să debuteze în 2012, la Salonul Auto de la Geneva, unde ar putea veni şi cu o versiune cu tracţiune faţă. Fotografii de la Carpix au surprins prototipul echipat cu pachetul M în timpul testelor, iar respectivul pachet aerodinamic îi conferă un aspect deosebit de agresiv, dacă judecăm după primele imagini ale acestui model. Ca de obicei, pachetul M este compus dintr-un set de jante de aliaj, o bară de protecţie faţă cu un design agresiv, un set de praguri laterale şi o bară de protecţie spate restilizată.

Cei de la BMW au acoperit atât masca faţă a prototipului din imagini, cât şi blocurile optice faţă şi spate. Oglinzile laterale poartă şi ele două benzi portocalii, dar acestea nu par să ascundă semnalizatoare cu LED-uri. Posteriorul primeşte un set de stopuri modernizate, care seamănă foarte mult cu alte creaţii BMW, în special dacă ne uităm la benzile luminoase de culoare roşie.

Capacul portbagajului este şi el acoperit, dar putem distinge o formă neobişnuită în jurul stopurilor. Bara de protecţie spate integrează două evacuări, dar acestea nu sunt montate cu prea multă eleganţă, lucru care ne arată din nou că vorbim de un prototip.

Dacă analizăm profilul acestui model, observăm numeroase asemănări cu prima generaţie a lui Seria 1. Portierele spate par să aibă aceeaşi formă, iar portierele din faţă nu par să fie nici ele schimbate prea mult. În schimb, linia plafonului este diferită, în încercarea de a oferi un plus de spaţiu pentru cap pasagerilor din spate. Trebuie să remarcăm şi discurile de frână de dimensiuni mari care echipează acest exemplar, care se pare că merge la Centrul de Testare BMW M din Nurburg.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru