Fotospion

Marti, 09 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Ford Puma electric. Lansarea va avea loc în acest an

Au apărut primele imagini spion cu noul Ford Puma Gen-E, noua versiune electrică a crossover-ului produs la Craiova. Lansarea noii versiuni cu zero emisii a lui Puma va avea loc mai târziu în acest an.
Vineri, 05 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul BMW Neue Klasse Coupe electric

Au apărut primele imagini spion cu un viitor model electric BMW. Acesta este un coupe cu un design futurist care va face parte din noua familie de modele electrice Neue Klasse.
Vineri, 28 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Cum va arăta primul Ferrari electric din istorie? Lansarea, în 2025

Au apărut primele imagini cu primul Ferrari electric din istorie. Noul model a fost surprins de către un fotograf în timpul testelor publice.
Miercuri, 12 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitoarea Dacia Bigster de serie, fratele mai mare al lui Duster

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea versiune de serie a Daciei Bigster, noul frate mai mare al lui Duster. Noul model ar urma să fie lansat în 2026 și va primi 3 rânduri de scaune și o motorizare hibridă.
Marti, 11 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLE Coupe facelift

Au apărut primele imagini spion cu o nouă versiune actualizată pentru Mercedes-Benz GLE Coupe. Printre schimbările care vor fi aduse de noul model se numără și o parte frontală revizuită.
Joi, 30 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz Clasa S facelift: grilă frontală mai mare

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S facelift. Noul model primește o parte frontală revizuită, cu o grilă mai mare, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2025.
Luni, 27 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Noua Skoda Enyaq facelift, surprinsă în timpul testelor. Design frontal nou

Viitoarea Skoda Enyaq facelift a fost surprinsă în timpul testelor publice. Primele imagini apărute în mediul online relevă o parte frontală cu un design nou, desenată conform noului limbaj de design al mărcii, Modern Solid.
Luni, 20 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Imagini noi cu viitorul Audi A7 Avant, succesorul termic al lui A6

Au apărut imagini în mediul online cu viitorul Audi A7 Avant, succesorul actualului A6 Avant. Noul model va fi oferit cu motoare termice și ar urma să fie lansat anul viitor.
Sambata, 18 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu Hyundai Ioniq 7, viitor SUV electric cu 7 locuri

Au apărut mai multe imagini spion cu viitorul Hyundai Ioniq 7 din timpul testelor publice. Noul model va fi un SUV electric cu 7 locuri, iar lansarea sa va avea loc în iunie.
Marti, 12 Martie | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Renault 4 electric de serie

Au apărut imagini spion cu viitorul Renault 4 electric de serie. Noul model de oraș al francezilor ar putea fi prezentat în toamna lui 2024, iar vânzările vor începe de anul viitor.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A6 Avant electric

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație Audi A6 Avant. În premieră, modelul de clasă executive va fi exclusiv electric.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen Golf GTI facelift, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen Golf GTI facelift. De această dată, versiunea hot hatch a compactei germane a fost surprinsă în timpul testelor publice fără urmă de camuflaj.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 August 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen ID.Buzz GTX, surprins fără urmă de camuflaj

Volkswagen ID.Buzz GTX, versiunea mai puternică a monovolumului electric, a fost surprins în timpul testelor publice fără pic de camuflaj. Noul model are un design ușor diferit și, evident, un propulsor electric mai puternic față de versiunea obișnuită.
Joi, 03 August 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Porsche Macan electric, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Porsche Macan electric. Noul model a fost surprins în timpul testelor publice aproape fără camuflaj înainte de lansarea oficială, programată pentru 2024.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Porsche Cayenne electric. Lansare în 2026

Viitorul Porsche Cayenne EV, versiunea electrică a SUV-ului de performanță, a fost surprins pe drumurile publice în timpul testelor. Noul model va fi lansat în 2026.
Marti, 13 Iunie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitorul Ford Puma facelift. Va primi și versiune electrică

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Ford Puma facelift. Noul model va fi produs la uzina de la Craiova și va primi, în premieră, o versiune electrică. Debutul va avea loc anul viitor.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Renault Captur facelift: parte frontală redesenată

Noul Renault Captur facelift a fost surprins în timpul unor teste pe drumurile montane din Europa. Primele imagini spion cu noul crossover relevă o parte frontală redesenată.
Luni, 27 Mai 2013 | Fotospion

BMW X5, fotografii spion ale noii generaţii

Un cititor Automarket a surprins noua generaţie a lui X5 în cadrul testelor din Germania. Modelul este acoperit de camuflaj, dar sunt evidente modificările estetice.
Joi, 02 Februarie 2012 | Fotospion

FOTO SPION: Renault testează un model nou prin România

Un cititor Automarket a surprins un prototip Renault în timpul testelor prin România. Silueta modelului din imagini ne duce cu gândul la cea de-a patra generaţie a lui Clio sau la noul Zoe.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz BLS/CLC

Noul Mercedes-Benz BLS/CLC a fost surprins în timp ce se afla pe linia de producţie a uzinei din Ungaria, spune realizatorul fotografiilor ataşate.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru