Viitorul BMW Seria 1

Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Viitoarele BMW Seria 1, X1 şi X2 vor avea tracţiune faţă şi vor împărţi platforma tehnică

BMW va lansa un SUV numit X2 la scurtă vreme de la debutul următoarei generaţii a lui Seria 1, spun englezii de la Autocar. Modelul X2 va avea o platformă cu tracţiune faţă, la fel ca Seria 2 Active Tourer şi ca viitorul X1.
Marti, 17 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui BMW Seria 1 cu pachetul M

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale viitorului BMW Seria 1 echipat cu pachetul M.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Modele noi

Primul teaser pentru viitoarea generaţie BMW Seria 1

BMW a lansat recent un site dedicat viitorului Seria 1, care încearcă să pregătească fanii brandului pentru lansare şi pentru caracterul dual al modelului.
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

BMW va lansa noua generaţie Seria 1 anul viitor la Frankfurt

BMW se pregăteşte să lanseze noua generaţie a modelului Seria 1 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, de anul viitor. Modelul compact va adopta noile motorizări cu trei şi patru cilindri.
Luni, 02 August 2010 | Modele noi

Saab şi BMW vor construi viitorul 92, rivalul suedez al lui Audi A1

Saab va folosi platforma viitoarei generaţii Mini pentru a dezvolta modelul 92, un hatchback premium, gata să se bată cu deja celebrul Audi A1.
Vineri, 14 Mai 2010 | Modele noi

Modelul compact BMW cu tracţiune faţă se va numi tot Seria 1

BMW pregăteşte in 2013 o alternativă mai ieftină pentru fanii săi. Modelul se va numi tot Seria 1, va avea tracţiune faţă si va oferi mai mult spaţiu interior. Succesorul actualului Seria 1, aşteptat în 2011, va păstra propulsia spate.
Marti, 09 Martie 2010 | Modele noi

BMW promite un rival pentru Audi A1 pana in 2013

Constructorul bavarez a anuntat ca va dezvolta in viitorul apropiat un model premium de clasa mica, bazat pe platforma viitorului Mini Cooper. BMW va putea astfel sa foloseasca tractiunea fata si sa reduca costurile.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi A1, BMW Seria 1, Mini Cooper, Smart Forfour, viitorul BMW Seria 1, viitorul Mini, BMW Audi A1, rival BMW pentru Audi A1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru