Mini Cooper

Miercuri, 13 Martie | Industrie

Noul Mini Cooper cu motoare termice a intrat în producție

Mini a anunțat oficial startul producției noii generații Cooper cu motoare termice. Noul model va fi produs la Oxford, în Marea Britanie.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Noul Mini Cooper, disponibil acum și cu motoare termice. Start de la 27.600 de euro în România

Noua generație Mini Cooper este disponibilă acum și în versiuni cu motoare termice. Noul model poate fi comandat și în România, cu un preț de pornire de 27.600 de euro cu TVA.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Intern

Prețuri noul Mini Cooper electric în România: start de la 31.700 de euro

Noua generație Mini Cooper electric a ajuns oficial în România. Modelul subcompact al britanicilor pornește de la 31.700 de euro în țara noastră.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric este aici: ecran OLED nou și autonomie de peste 400 de kilometri

Mini a prezentat oficial noua generație Cooper. Pentru început, noul model este disponibil în versiune electrică și aduce un design exterior nou, un interior complet revizuit, și un propulsor care oferă o autonomie de peste 400 de kilometri.
Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Un Mini cu pedigree de Nurburgring: Cooper JCW Bulldog Racing Edition

Mini a prezentat oficial noul Cooper JCW Bulldog Racing Edition, o ediție specială a hot hatch-ului britanic. Noul model primește piese speciale, modificate pentru circuit și care au fost dezvoltate chiar pe legendarul Nurburgring.
Joi, 27 Iulie 2023 | Modele noi

Mini dezvăluie oficial interiorul noii generații Cooper: display rotund cu efecte sonore speciale și sistem de operare nou

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu interiorul viitoarei generații Cooper. Noul model primește un ecran multimedia rotund, care aduce un sistem de operare nou cu efecte sonore speciale și mai multe aplicații și funcții noi.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper

Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper au fost publicate pe internet. Prototipul în cauză pare să fie versiunea electrică Mini Cooper S, dar elementele estetice vor fi preluate de toate versiunile, inclusiv de cele cu motor termic.
Luni, 19 Iulie 2021 | Modele noi

Ediție aniversară Mini: până la 231 de cai putere și producție limitată la 740 de exemplare

Mini aniversează 60 de ani de colaborare cu familia Cooper și lansează un model special care poate fi comandat în versiune hatchback, Cooper S și John Cooper Works. Producția va fi limitată la 740 de exemplare, comercializate la nivel global.
Miercuri, 31 Martie 2021 | General

Formula E va avea un nou Safety Car: Mini Electric Pacesetter

Anumite curse din calendarul 2021 al campionatului de Formula E vor beneficia de o versiune modificată a lui Mini Electric cu rolul de Safety Car.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Din culisele Mini: britanicii nu au în plan lansarea unui Mini electric cu baterii mai generoase. Modelul nu va primi nici versiune de performanță

Oficialii Mini au pregătit o conferință online în cadrul căreia au oferit o serie de informații noi cu privire la noul Mini electric. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic spun că nu au în plan lansarea unor versiuni cu mai puțini cai putere sau a unor variante cu baterii mai generoase. Totodată, nu există planuri referitoare la o versiune de performanță.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Transfăgărășanul împlinește 45 de ani: ședință foto aniversară cu primul model electric Mini pe "cea mai frumoasă șosea din lume"

Primul proiect de prezentare pentru noul Mini Cooper SE, modelul electric al britanicilor, a avut loc pe Transfăgărășan. "Cel mai frumos drum din lume" împlinește astăzi 45 de ani de la inaugurare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 August 2019 | General

Mini împlinește 60 de ani: de la legendarele Morris Mini-Minor şi Austin Seven până la noul model electric Cooper SE

Mini aniversează 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul britanic a devenit o adevărată legendă a industriei. Anul acesta, britanicii sărbătoresc frumoasa vârstă prin lansarea lui Mini Cooper SE, primul model electric de serie al companiei.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Intern

Flotă de 135 de exemplare Mini în România: mașinile au fost livrate pe parcursul a două săptămâni

BMW Group România a livrat cea mai mare flotă de exemplare Mini din Europa de Sud-Est. Cele 135 de mașini au fost livrate în două săptămâni, în lunile noiembrie și decembrie.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Modele noi

Vă mai aduceți aminte de Austin Seven? Mini Seven vă reîmprospătează memoria

Mini caută să le arate clienților că opțiunile sale de personalizare sunt nelimitate. Britanicii au lansat o ediție specială denumită Mini Seven, în cinstea legendarului Austin Seven.
Luni, 18 Mai 2015 | Intern

MINI Taxi a transportat peste 500 de pasageri la Noaptea Muzeelor 2015

Pentru al cincilea an consecutiv, Mini a oferit un serviciu de taxi gratuit la Noaptea Muzeelor. Prin aplicaţia dedicată, Mini a prezentat şi o nouă ofertă de finanţare, cu 99 de euro pe lună fără TVA.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un hatchback pentru marca MINI

Mini ar putea să nu renunţe până la urmă la modelul de serie bazat pe conceptul Rocketman. Noul model ar putea fi dezvoltat de BMW Group împreună cu partenerii de la Toyota şi vândut de marca britanică.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Mini, Alfa Romeo, tuning, fotospion, PSA, diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru