Mini Cooper

Luni, 19 Iulie | Modele noi

Ediție aniversară Mini: până la 231 de cai putere și producție limitată la 740 de exemplare

Mini aniversează 60 de ani de colaborare cu familia Cooper și lansează un model special care poate fi comandat în versiune hatchback, Cooper S și John Cooper Works. Producția va fi limitată la 740 de exemplare, comercializate la nivel global.
Miercuri, 31 Martie | General

Formula E va avea un nou Safety Car: Mini Electric Pacesetter

Anumite curse din calendarul 2021 al campionatului de Formula E vor beneficia de o versiune modificată a lui Mini Electric cu rolul de Safety Car.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Din culisele Mini: britanicii nu au în plan lansarea unui Mini electric cu baterii mai generoase. Modelul nu va primi nici versiune de performanță

Oficialii Mini au pregătit o conferință online în cadrul căreia au oferit o serie de informații noi cu privire la noul Mini electric. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic spun că nu au în plan lansarea unor versiuni cu mai puțini cai putere sau a unor variante cu baterii mai generoase. Totodată, nu există planuri referitoare la o versiune de performanță.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Transfăgărășanul împlinește 45 de ani: ședință foto aniversară cu primul model electric Mini pe "cea mai frumoasă șosea din lume"

Primul proiect de prezentare pentru noul Mini Cooper SE, modelul electric al britanicilor, a avut loc pe Transfăgărășan. "Cel mai frumos drum din lume" împlinește astăzi 45 de ani de la inaugurare.
Luni, 26 August 2019 | General

Mini împlinește 60 de ani: de la legendarele Morris Mini-Minor şi Austin Seven până la noul model electric Cooper SE

Mini aniversează 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul britanic a devenit o adevărată legendă a industriei. Anul acesta, britanicii sărbătoresc frumoasa vârstă prin lansarea lui Mini Cooper SE, primul model electric de serie al companiei.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Intern

Flotă de 135 de exemplare Mini în România: mașinile au fost livrate pe parcursul a două săptămâni

BMW Group România a livrat cea mai mare flotă de exemplare Mini din Europa de Sud-Est. Cele 135 de mașini au fost livrate în două săptămâni, în lunile noiembrie și decembrie.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Modele noi

Vă mai aduceți aminte de Austin Seven? Mini Seven vă reîmprospătează memoria

Mini caută să le arate clienților că opțiunile sale de personalizare sunt nelimitate. Britanicii au lansat o ediție specială denumită Mini Seven, în cinstea legendarului Austin Seven.
Luni, 18 Mai 2015 | Intern

MINI Taxi a transportat peste 500 de pasageri la Noaptea Muzeelor 2015

Pentru al cincilea an consecutiv, Mini a oferit un serviciu de taxi gratuit la Noaptea Muzeelor. Prin aplicaţia dedicată, Mini a prezentat şi o nouă ofertă de finanţare, cu 99 de euro pe lună fără TVA.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un hatchback pentru marca MINI

Mini ar putea să nu renunţe până la urmă la modelul de serie bazat pe conceptul Rocketman. Noul model ar putea fi dezvoltat de BMW Group împreună cu partenerii de la Toyota şi vândut de marca britanică.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mini reduce gama la cinci modele şi anunţă intenţia lansării unui vehicul electric

După ce au anunţat că vor renunţa la Coupe şi la Roadster, oficialii Mini declară că vor schimba strategia gamei şi se vor concentra pe cinci modele cheie.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Un nou record pentru cea mai îngustă parcare laterală din lume: spaţiu de 8 centimetri între maşini

Un chinez pe nume Han Yue a reuşit să doboare pentru a doua oară recordul mondial pentru cea mai îngustă parcare. Acesta a parcat lateral un Mini Cooper într-un spaţiu care avea liberi doar opt centimetri în plus faţă de lungimea maşinii.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Economic

Noul Mini cu cinci uşi nu va canibaliza vânzările variantei clasice, cu trei uşi

Mini a anunţat că nu se teme de o eventuală canibalizare a vânzărilor între variantele cu trei şi cinci uşi ale hatchback-ului. Potrivit estimărilor, noul Mini cu cinci uşi va reprezenta o treime din totalul vânzărilor modelului celebru.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Feature

10 lucruri mai puţin cunoscute despre Mini

În luna august 1959 se năştea un automobil special. Avea să rămână în istoria auto sub numele de Mini, denumire care este astăzi, 55 de ani mai târziu, sinonimă cu una din marile legende auto, alături de Volkswagen Beetle şi Ford Model T.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Industrie

Mini a produs 3 milioane de unităţi la fabrica din Oxford

Fabrica Mini din Oxford a fabricat trei milioane de unităţi de la momentul intrării în producţie a primului model fabricat sub tutela BMW. Două din cele trei milioane de unităţi produse au fost exportate.
Joi, 24 Iulie 2014 | General

Mini Cooper este oferit şi în versiune LEGO: 1.077 de piese completează maşina de 25 de centimetri lungime

Ultima generaţie a lui Mini Cooper construită înainte ca BMW Group să preia compania este disponibilă acum în format LEGO. Pachetul are 1.077 piese şi formează o machetă cu o lungime de 25 de centimetri, păstrând proporţiile originalului.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Mini are de acum versiune cu cinci uși: el este cel mai nou model Mini

Mini a prezentat oficial cea de-a doua versiune de caroserie a hatchback-ului său. Pentru prima dată în istoria modelului, stindardul gamei Mini are versiune hatchback cu cinci uşi.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Intern

Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume a fost "creată" în România

Mini România a creat cea mai mică discotecă din lume. Ei au simulat atmosfera unui club, cu lumini şi platane, în interiorul unui Mini Cooper S de nouă generaţie. Astfel a luat naştere Mini Disco.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Mini, Alfa Romeo, tuning, PSA, fotospion, diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru