Mini Cooper

Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mini reduce gama la cinci modele şi anunţă intenţia lansării unui vehicul electric

După ce au anunţat că vor renunţa la Coupe şi la Roadster, oficialii Mini declară că vor schimba strategia gamei şi se vor concentra pe cinci modele cheie.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Un nou record pentru cea mai îngustă parcare laterală din lume: spaţiu de 8 centimetri între maşini

Un chinez pe nume Han Yue a reuşit să doboare pentru a doua oară recordul mondial pentru cea mai îngustă parcare. Acesta a parcat lateral un Mini Cooper într-un spaţiu care avea liberi doar opt centimetri în plus faţă de lungimea maşinii.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Economic

Noul Mini cu cinci uşi nu va canibaliza vânzările variantei clasice, cu trei uşi

Mini a anunţat că nu se teme de o eventuală canibalizare a vânzărilor între variantele cu trei şi cinci uşi ale hatchback-ului. Potrivit estimărilor, noul Mini cu cinci uşi va reprezenta o treime din totalul vânzărilor modelului celebru.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Feature

10 lucruri mai puţin cunoscute despre Mini

În luna august 1959 se năştea un automobil special. Avea să rămână în istoria auto sub numele de Mini, denumire care este astăzi, 55 de ani mai târziu, sinonimă cu una din marile legende auto, alături de Volkswagen Beetle şi Ford Model T.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Industrie

Mini a produs 3 milioane de unităţi la fabrica din Oxford

Fabrica Mini din Oxford a fabricat trei milioane de unităţi de la momentul intrării în producţie a primului model fabricat sub tutela BMW. Două din cele trei milioane de unităţi produse au fost exportate.
Joi, 24 Iulie 2014 | General

Mini Cooper este oferit şi în versiune LEGO: 1.077 de piese completează maşina de 25 de centimetri lungime

Ultima generaţie a lui Mini Cooper construită înainte ca BMW Group să preia compania este disponibilă acum în format LEGO. Pachetul are 1.077 piese şi formează o machetă cu o lungime de 25 de centimetri, păstrând proporţiile originalului.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Mini are de acum versiune cu cinci uși: el este cel mai nou model Mini

Mini a prezentat oficial cea de-a doua versiune de caroserie a hatchback-ului său. Pentru prima dată în istoria modelului, stindardul gamei Mini are versiune hatchback cu cinci uşi.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Intern

Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume a fost "creată" în România

Mini România a creat cea mai mică discotecă din lume. Ei au simulat atmosfera unui club, cu lumini şi platane, în interiorul unui Mini Cooper S de nouă generaţie. Astfel a luat naştere Mini Disco.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o surpriză pentru vara acestui an: un model M aniversar

BMW a anunţat că va dezvălui un model M aniversar cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Surpriza bavarezilor ar putea avea la bază actualul M4 Coupe.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Două premiere din partea englezilor de la MINI

Mini a venit cu câteva noutăţi la Salonul Auto de la Geneva, sub forma noii generaţii a hatchback-ului în toate versiunile de motorizare ale acestuia, alături de conceptul care prefigurează viitorul Clubman.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Industrie

Noul MINI va intra în producţie la fosta uzină Mitsubishi din Olanda

Uzina VDL Nedcar din Olanda va produce noul hatchback din gama MINI începând cu această vară. Modelul este produs şi în Oxford, dar fosta fabrică utilizată de Mitsubishi este necesară pentru creşterea capacităţii de producţie a mărcii britanice. Primele unităţi au fost deja construite în Olanda, în vederea calibrării utilajelor.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri pentru noua generaţie Mini în România: start de la 20.900 euro

Importatorul Mini în România a anunţat preţurile noului hatchback britanic. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 20.894 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Decembrie 2013 | Concepte

Mini John Cooper Works, conceptul care prefaţează viitoarea versiune sportivă a hatchback-ului britanic

Englezii de la Mini au prezentat primele imagini ale conceptului John Cooper Works, pe care îl vor dezveli public la Salonul Auto de la Detroit.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | Modele noi

Noul Mini - imagini şi detalii oficiale cu a treia generaţie

Mini a prezentat astăzi cea de-a treia generaţie a hatchback-ului său lansată sub tutela BMW Group. Modelul păstrează designul tradiţional, dar vine cu multă tehnologie BMW şi trei motoare noi, printre care şi unitatea cu trei cilindri de 1.5 litri.
Joi, 25 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Mini Vision, conceptul care prefigurează noua generaţie Mini

Mini a dezvelit conceptul Vision, care prefigurează design-ul viitorului hatchback al mărcii din Oxford. Hatchback-ul păstrează alura retro şi o completează cu o infuzie de elemente moderne.
Joi, 04 Iulie 2013 | Modele noi

Mini Cooper - primul teaser al viitoarei generaţii

Pentru a întreţine aşteptarea fanilor, dar şi pentru a ironiza seturile de fotografii spion din ultima vreme, Mini a publicat un teaser al viitorul Cooper. Modelul britanic se pregăteşte de lansare şi de un debut public la Salonul de la Frankfurt.
Sambata, 30 Martie 2013 | Modele noi

BMW pregătește lansarea celei de-a treia generații a popularului Mini

Divizia Mini din cadrul grupului BMW se pregătește de o schimbare majoră. În curând va fi introdusă a treia generație a modelului, iar prima imagine cu interiorul a ajuns deja pe internet.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | General

Mini a reuşit să bage 28 de gimnaste într-un Cooper

Mini a stabilit două noi recorduri mondiale, garantându-şi încă o dată o metodă inedită de promovare. Pentru ambele performanţe a fost nevoie de două modele Mini şi de câteva gimnaste.
Luni, 10 Septembrie 2012 | General

Mini, ales cel mai bun model britanic al tuturor timpurilor de cititorii revistei Autocar

Cititorii Autocar au fost rugaţi să aleagă cea mai reuşită maşină britanică lansată vreodată. Între Jaguar E-Type, Range Rover şi multe modele celebre, englezii au ales prima generaţie Mini.
Marti, 29 Mai 2012 | Autoipoteze

Viitorul hatchback de la Mini ar putea fi oferit şi într-o versiune cu cinci uşi

Mini ar putea oferi şi o versiune cu cinci uşi a celebrului său hatchback odată cu noua generaţie. Modelul ar păstra forma şi ideea de bază a modelului, portierele fiind singurele elemente care vor fi redimensionate.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Mini, Alfa Romeo, tuning, fotospion, PSA, diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru