Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

de Tiberiu Safta
Vineri, 12.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.

Continuă campania de promovare pentru noile generații MINI Cooper și Countryman. În ultima perioadă, constructorul britanic ne-a arătat mai multe imagini oficiale cu cele două modele ascunse sub camuflaj, dar și câteva poze cu noua generație Cooper în toată splendoarea sa. Până acum, însă, Mini nu a dezvăluit foarte multe despre interioarele noilor modele.

Tocmai de aceea, Mini tocmai a publicat o serie de imagini sugestive noi, care relevă puțin din noua filozofie de design a interioarelor celor două modele. În primul rând, avem imagini cu volanul, care are acum un design simplificat, cu două spițe principale și cu un material textil pentru cea de-a treia spiță. De asemenea, noile modele vor oferi și scaune cu un design nou și cu mai multe opțiuni de personalizare.

Mai exact, aceste opțiuni constau în tipul de tapițerie, culori și chiar temele de design și formele cusăturilor.

La final, Mini vorbește puțin și despre noul ecran central pentru sistemul multimedia.

Acesta va avea forma rotundă tipic întâlnită la modelele mărcii, iar ecranul tactil va avea un diametru de 9.44 inch sau 240 de milimetri. Așa cum am aflat anterior, noile modele vor beneficia și de noul asistent virtual Spike.

via Mini

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    naspa volanul..ce e cu umflaturile alea? butoanele de pe volan ar trebui sa fie reconfigurabile.
    1 1
  • Urât ... Bleah....

    Să ia lecții de la Mercedes, Hyundai
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru