Countryman

Vineri, 01 Martie | Industrie

Noul Mini Countryman electric a intrat în producție

Mini a dat startul producției versiunii electrice a noii generații Countryman. Aceasta este produsă la uzina BMW de la Leipzig.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Intern

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România, în cadrul unui eveniment susținut la Muzeul Imersiv al Noilor Arte. Cu această ocazie, aflăm și prețurile noilor modele în țara noastră.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Countryman S ALL4: șasiu adaptiv și motor mild-hybrid cu 218 CP

Constructorul german de automobile a prezentat noua versiune Countryman S ALL4, bazată pe cea mai nouă generație a modelului. Aceasta oferă un motor pe benzină, cu sistem mild-hybrid la 48V, și 218 cai putere.
Joi, 09 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Countryman John Cooper Works: cel mai puternic crossover al mărcii

Mini a dezvăluit oficial noul John Cooper Works Countryman, versiunea de performanță a crossover-ului britanic. Noul model aduce un motor de 300 de cai putere și primește și dotări avansate, precum un sistem de conducere autonomă de nivel 2.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Countryman: devine electric și este primul Mini produs în Germania

Mini a lansat oficial noua generație Countryman, care primește și versiune electrică. Noul model este primul Mini produs în Germania, iar acesta aduce un design nou la exterior și la interior, precum și autonomie de peste 460 de kilometri.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noile generații Mini Cooper și Countryman. Debut în toamnă

Mini a publicat o imagine oficială sugestivă cu noile generații electrice ale lui Cooper și Countryman. Cele două modele vor primi o platformă nouă și mai multe opțiuni de motoare electrice. Ambele modele vor debuta în toamna acestui an.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

Mini publică noi imagini cu viitoarea generație Countryman

Noua generație Mini Countryman apare, sub camuflaj, într-o serie de noi imagini. SAV-ul a fost testat prin regiunea Highlands din Scoția.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Countryman electric: autonomie de 450 de kilometri

Mini a publicat imagini oficiale noi cu noua generație Countryman din timpul testelor oficiale. Noul model va fi primul Mini din istorie produs în Germania, acolo unde producția va începe în noiembrie.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul Mini Countryman Electric: primul Mini produs în Germania

Mini a publicat primele imagini oficiale cu noua versiune electrică a lui Countryman. Modelul, camuflat în noile fotografii, va debuta în acest an și va fi primul al mărcii britanice care va fi produs în Germania.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Noua ediție specială Mini Countryman Untamed: 178 CP și culoare exclusivă pentru exterior

Mini a publicat o serie de noi imagini și informații despre noua versiune Untamed primită de modelul Countryman. Aceasta va fi disponibilă începând cu luna martie.
Vineri, 04 Martie 2022 | Modele noi

Viitoarea generație Mini Countryman ar putea primi un propulsor hibrid de 322 de cai putere

Potrivit unor informații recente, viitoarea generație Mini Countryman ar putea fi oferită cu un propulsor hibrid cu încărcare la priză, care va dezvolta 322 de cai putere. Noul model va fi, astfel, cel mai puternic din istoria mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Aprilie 2021 | Industrie

Presa britanică: Mini pregătește un nou model electric și un SUV mai mare decât Countryman

Până în 2025, Mini va lansa un nou model electric, dar și un SUV mai mare decât actualul Countryman, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Sambata, 21 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre succesorul SUV-ului Mini Countryman: modelul va avea versiune electrică și va fi produs în uzina BMW din Leipzig

Oficialii Mini au anunțat că succesorul SUV-ului Countryman va fi lansat în 2023 și va fi asamblat la uzina Grupului BMW din Leipzig, Germania. În plus, modelul va fi disponibil atât cu motoare cu ardere internă, cât și în versiune electrică.
Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

Mini Countryman facelift a fost prezentat oficial: britanicii propun îmbunătățiri exterioare, accesorii noi de interior și versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 61 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la Countryman facelift. SUV-ul producătorului britanic "a suferit" modificări exterioare, dar în același timp a primit și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Gama de motorizări a fost adaptată normelor de poluare Euro 6d.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Mini Countryman primește o baterie cu o capacitate mai mare: autonomia în modul electric crește până la 57 de kilometri

Mini a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Countryman va primi o baterie ceva mai generoasă. Noul acumulator are o capacitate de 10 kWh, iar autonomia electrică ajunge acum până la 57 de kilometri.
Marti, 02 Mai 2017 | General

Cazare gratis în concediu: Mini Countryman le oferă un cort de plafon pasionaților de călătorii

Pasionații ieșirilor în natură se pot baza pe un cort de plafon pe care Mini îl oferă ca accesoriu pe noua generații a SUV-ului Countryman. Acesta poate adăposti două persoane și oferă un nivel de confort superior unui cort așezat pe sol.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Mini Countryman devine ecologic: a doua generaţie primeşte sistem plug-in hybrid şi este cel mai mare Mini din istorie

Mini Countryman este primul model al constructorului britanic cu sistem plug-in hybrid cu autonomie electrică de 40 de kilometri, iar dimensiunile sale au crescut pentru a deveni cel mai mare Mini din istorie.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Citroen, Opel, Mini, Salon Auto, Geneva, WRC, Frankfurt, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru