Countryman

Luni, 12 Aprilie | Industrie

Presa britanică: Mini pregătește un nou model electric și un SUV mai mare decât Countryman

Până în 2025, Mini va lansa un nou model electric, dar și un SUV mai mare decât actualul Countryman, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Sambata, 21 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre succesorul SUV-ului Mini Countryman: modelul va avea versiune electrică și va fi produs în uzina BMW din Leipzig

Oficialii Mini au anunțat că succesorul SUV-ului Countryman va fi lansat în 2023 și va fi asamblat la uzina Grupului BMW din Leipzig, Germania. În plus, modelul va fi disponibil atât cu motoare cu ardere internă, cât și în versiune electrică.
Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

Mini Countryman facelift a fost prezentat oficial: britanicii propun îmbunătățiri exterioare, accesorii noi de interior și versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 61 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la Countryman facelift. SUV-ul producătorului britanic "a suferit" modificări exterioare, dar în același timp a primit și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Gama de motorizări a fost adaptată normelor de poluare Euro 6d.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Mini Countryman primește o baterie cu o capacitate mai mare: autonomia în modul electric crește până la 57 de kilometri

Mini a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Countryman va primi o baterie ceva mai generoasă. Noul acumulator are o capacitate de 10 kWh, iar autonomia electrică ajunge acum până la 57 de kilometri.
Marti, 02 Mai 2017 | General

Cazare gratis în concediu: Mini Countryman le oferă un cort de plafon pasionaților de călătorii

Pasionații ieșirilor în natură se pot baza pe un cort de plafon pe care Mini îl oferă ca accesoriu pe noua generații a SUV-ului Countryman. Acesta poate adăposti două persoane și oferă un nivel de confort superior unui cort așezat pe sol.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Mini Countryman devine ecologic: a doua generaţie primeşte sistem plug-in hybrid şi este cel mai mare Mini din istorie

Mini Countryman este primul model al constructorului britanic cu sistem plug-in hybrid cu autonomie electrică de 40 de kilometri, iar dimensiunile sale au crescut pentru a deveni cel mai mare Mini din istorie.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Vicepreședintele Mini: "Nu excludem ideea unor modele mai mari decât Clubman"

Clubman, cel mai mare model din oferta actuală Mini, nu va rămâne pentru multă vreme cel mai mare autoturism al britanicilor, anunță englezii de la Autocar.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mini reduce gama la cinci modele şi anunţă intenţia lansării unui vehicul electric

După ce au anunţat că vor renunţa la Coupe şi la Roadster, oficialii Mini declară că vor schimba strategia gamei şi se vor concentra pe cinci modele cheie.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Paceman facelift: imagini şi informaţii oficiale

Englezii de la Mini au restilizat şi fratele de platformă la lui Countryman, modelul Paceman. Modificările aplicate de facelift sunt la fel de subtile ca în cazul lui Countryman.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Countryman a primit un facelift

Englezii de la Mini au prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea restilizată a lui Countryman. Modelul are o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri şi jante noi. În plus, dotările tehnologice au fost îmbogăţite.
Marti, 21 Mai 2013 | Intern

Preţuri Renault Captur în România: de la 12.600 euro

Renault Captur, cel mai mic SUV din gama Renault a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 12.600 euro, iar începând cu 23 mai noul model este prezent în toate showroom-urile Renault.
Luni, 10 Decembrie 2012 | General

Record Guinness pentru Mini: Cea mai lungă listă pentru Moş Crăciun

Englezii de la Mini au stabilit un nou record mondial, la fel de neobişnuit precum anteriorul: cea mai lungă listă pentru Moş Crăciun, care avea peste 75.000 de dorinţe.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Mini Paceman, primele imagini şi informaţii ale versiunii de serie

Mini a prezentat primele imagini oficiale ale noului Paceman. Exemplarul din imagini este un prototip camuflat, dar modelul de serie va arăta aproape la fel şi va debuta în curând.
Duminica, 24 Iunie 2012 | Modele noi

Mini confirmă lansarea modelului Countryman Coupe

Mini va adăuga un nou model gamei sale. Acest lucru se va întâmpla anul viitor, noul model fiind o versiune coupe a actualului Countryman. Vizual, noul model va fi aproape identic cu conceptul Mini Paceman.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Autoipoteze

Mini Countryman ar putea primi şi o versiune coupe

Conceptul Mini Paceman ar putea deveni versiunea coupe a lui Countryman, anunţă Car and Driver. Modelul este aşteptat să debuteze în 2014.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mini Countryman John Cooper Works, primele imagini oficiale

Countryman va primi şi o versiune John Cooper Works. Modelul debutează la Geneva în 2012, iar constructorul britanic a prezentat primele imagini ale respectivei versiuni.
Duminica, 24 Aprilie 2011 | General

Trupa Kiss şi Mini strâng fonduri pentru ajutorarea japonezilor

Mini şi trupa rock Kiss şi-au unit forţele pentru a strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor dezastrului din Japonia. Britanicii au lansat la New York patru exemplare Countryman personalizate în stilul rockerilor americani.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Citroen, Opel, Mini, Salon Auto, Geneva, WRC, Frankfurt, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru