Countryman

Vineri, 16 Aprilie 2010 | Industrie

BMW se bazeaza pe X1 si Seria 5 pentru a mentine vanzarile la acelasi nivel

BMW spera sa atinga acelasi nivel de vanzari ca in 2009 prin intermediul modelelor X1 si Seria 5. Totodata, acestia spera la o crestere la nivel de grup in 2011 prin lansarea lui X3 si Mini Countryman.
Miercuri, 03 Martie 2010 | Video

VIDEO: Mini marcheaza debutul lui Countryman de la Geneva cu un nou clip

Englezii de la Mini au lansat un nou clip in spiritul marcii din Oxford pentru a marca debutul noului Countryman la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Mini Countryman se lanseza la salonul elvetian

Gama Mini sa extins la Geneva prin noul crossover Countryman, pe care marca britanica detinuta de BMW l-a lansat cu mare fast.
Marti, 23 Februarie 2010 | Video

VIDEO: O noua reclama pentru Mini Countryman

Englezii de la Mini au lansat o noua reclama pentru Countryman, realizata in stilul nonconformist caracteristic marcii din Oxford. Primul crossover de la Mini debuteaza la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale lui Mini Countryman

Iata primele imagini oficiale ale noului Mini R60, intitulat Countryman. Modelul este primul crossover al marcii britanice si beneficiaza de tractiune integrala si de un design deosebit.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Modele noi

Crossover-ul de la Mini ar putea debuta in WRC

Englezii de la Mini s-ar putea reintoarce in campionatul WRC in 2011. Acestia ar putea sa lupte cu Countryman WRC impotriva lui Citroen DS3 WRC si a unui model VW de WRC.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Modele noi

Sistemul 4x4 al viitorului Mini Countryman se va numi ALL4

Mini va boteza sistemul de tractiune integrala de pe viitorul sau crossover in stilul marilor marci de pe continent. Dupa xDrive si Quattro, vom avea astfel in lista noul ALL4.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Industrie

Volkswagen si BMW renunta la contractele cu Magna

Volkswagen si BMW intentioneaza sa rupa contractele cu Magna, dupa ce compania austro-canadiana a preluat pachetul de actiuni majoritar al Opel.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Crossover-ul Mini Countryman nu va debuta la Frankfurt

Surse din interiorul Mini au anuntat oficial ca lansarea primului crossover din istoria constructorului britanic, Countryman, va fi amanata pentru inceputul lui 2010.
Joi, 20 August 2009 | General

Noul Mini Countryman ar putea concura in WRC

Mini ar putea debuta in WRC in sezonul din anul 2011. Modelul cu care acestia vor concura se va numi Mini Countryman si va avea un propulsor de supra-alimentat de 1.6 litri.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Modele noi

Viitorul crossover Mini se va numi Countryman

Surse neoficiale au anuntat ca BMW a inregistrat de curand numele Coutryman, intentionand probabil sa il foloseasca pentru noul sau crossover.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Citroen, Opel, Mini, Salon Auto, Geneva, WRC, Frankfurt, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru