Sistemul 4x4 al viitorului Mini Countryman se va numi ALL4

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.10.2009
Mini va boteza sistemul de tractiune integrala de pe viitorul sau crossover in stilul marilor marci de pe continent. Dupa xDrive si Quattro, vom avea astfel in lista noul ALL4.

Daca toata lumea stie deja faptul ca noul crossover pe care MINI il va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (martie 2010) va purta numele Countryman, americanii de a Motoringfile pluseaza cu un detaliu foarte interesant: sistemul de tractiune integrala care va fi montat pe noul model al Grupului BMW va fi si el botezat, urmand sa poarte numele "ALL4".

Desi era programat sa apara la Detroit, in luna ianuarie, prezentarea oficiala noul model din gama Mini va fi decalat din cauza faptului ca BMW a preferat sa isi concentreze o mare parte din atentie in aceste luni pe dezvoltarea noii generatii X3, model cunoscut ca fiind cel mai bun raport profit per unitate din intreaga gama a bavarezilor. Si cum noul X3 isi va muta locul de fabricatie din Austria in SUA (la Spartanburg), BMW analizeaza foarte serios care e momentul oportun pentru incheierea ciclului de fabricare in Europa si inceperea celui din SUA.

Vestea proasta pentru fanii Mini care asteptau facelift-uri pentru actualele modele ale gamei este ca aceasta amanare a lansarii lui Countryman va duce la amanarea lansarilor versiunilor noi ale liniei marcii britanice.

Acestea vor fi programate in aceste conditii, cel mai probabil, pentru Salonul de la Paris.

via | Motoringfile

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru