Noul Mini Countryman electric a intrat în producție

de Tiberiu Safta
Vineri, 01.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a dat startul producției versiunii electrice a noii generații Countryman. Aceasta este produsă la uzina BMW de la Leipzig.

La 4 luni după debutul producției versiunilor cu motoare termice a noului MINI Countryman, constructorul britanic a început să producă și versiunea electrică a noului model. Evident, noua versiune electrică a lui Mini Countryman este produsă tot la uzina de la Leipzig din Germania. Acolo sunt mai sunt produse BMW Seria 1, Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Coupe.

În prezent, Mini Countryman electric este disponibil în două versiuni: Countryman E, cu 204 cai putere și Countryman SE ALL4, cu propulsor de 313 cai putere. Alături de debutul producției noului model, uzina BMW de la Leipzig a început acum să producă și baterii de înaltă tensiune pentru modelele sale electrice.

Noul Mini Countryman electric este disponibil și în România. Versiunea Countryman E pleacă de la 40.817 euro, în timp ce Countryman SE ALL4 pornește de la 46.767 de euro.

via Mini

Comentarii (4)

  • Abia cand am citit asta pe AM mi-am dat seama de ce nu am putut dormi bine aznoapte: ca a intrat in productie un mini electric :))))))))))
    0 4
  • @PMC
    Probabil te intrebai de ce la o versiune pretul pleca... si la alta porneste...
    2 1
  • countryman electric si cu scenic la 40-46 k fara subventii sunt cele mai interesante si competente variante pentru cine vrea altceva decat tesla y.
    0 0
  • as adauga si noul E-3008, dar nu stim inca nimic de preturi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru