Mini countryman electric

Vineri, 01 Martie | Industrie

Noul Mini Countryman electric a intrat în producție

Mini a dat startul producției versiunii electrice a noii generații Countryman. Aceasta este produsă la uzina BMW de la Leipzig.
Marti, 24 Octombrie 2023 | Modele noi

Mini prezintă noul Countryman SE All4: 313 CP și 433 km autonomie

Mini a publicat primele imagini și informații despre noul Countryman SE All4, pur electric. Modelul este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă 313 CP, și poate parcurge până la 433 de kilometri cu un plin de baterie.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Countryman: devine electric și este primul Mini produs în Germania

Mini a lansat oficial noua generație Countryman, care primește și versiune electrică. Noul model este primul Mini produs în Germania, iar acesta aduce un design nou la exterior și la interior, precum și autonomie de peste 460 de kilometri.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noile generații Mini Cooper și Countryman. Debut în toamnă

Mini a publicat o imagine oficială sugestivă cu noile generații electrice ale lui Cooper și Countryman. Cele două modele vor primi o platformă nouă și mai multe opțiuni de motoare electrice. Ambele modele vor debuta în toamna acestui an.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Countryman electric: autonomie de 450 de kilometri

Mini a publicat imagini oficiale noi cu noua generație Countryman din timpul testelor oficiale. Noul model va fi primul Mini din istorie produs în Germania, acolo unde producția va începe în noiembrie.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul Mini Countryman Electric: primul Mini produs în Germania

Mini a publicat primele imagini oficiale cu noua versiune electrică a lui Countryman. Modelul, camuflat în noile fotografii, va debuta în acest an și va fi primul al mărcii britanice care va fi produs în Germania.
Joi, 26 August 2021 | Masini electrice si hibride

BMW Seria 7 și Seria 5 vor primi versiuni pur electrice până în 2023

Potrivit celor mai recente informații, constructorul bavarez de automobile va lansa patru modele electrice în următorii doi ani. Printre ele se vor număra si versiunile cu zero emisii ale actualelor Seria 7 și Seria 5.
Sambata, 21 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre succesorul SUV-ului Mini Countryman: modelul va avea versiune electrică și va fi produs în uzina BMW din Leipzig

Oficialii Mini au anunțat că succesorul SUV-ului Countryman va fi lansat în 2023 și va fi asamblat la uzina Grupului BMW din Leipzig, Germania. În plus, modelul va fi disponibil atât cu motoare cu ardere internă, cât și în versiune electrică.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru