Mini prezintă noul Countryman SE All4: 313 CP și 433 km autonomie

de Alexandru Monenciu
Marti, 24.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat primele imagini și informații despre noul Countryman SE All4, pur electric. Modelul este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă 313 CP, și poate parcurge până la 433 de kilometri cu un plin de baterie.

Constructorul britanic de automobile a dezvăluit noul Countryman în cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen. Acum, MINI publică mai multe detalii și imagini cu versiunea electrică Countryman SE All4.

DIMENSIUNI MAI MARI

Înainte de toate, trebuie spus că modelul britanic a crescut în dimensiuni. Are o lungime de 4.433 mm, o lățime de 1.843 mm și o înălțime de 1.656 milimetri. În consecință, pasagerii au mai mult loc în habitaclu, iar portbagajul oferă un volum de încărcare de până la 1.450 de litri.

Noul Mini Countryman SE All4 este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă împreună 313 CP și 494 Nm. Suta de kilometri pe oră este atinsă în 5.6 secunde, iar viteza de top ajunge la 180 km/h.

Bateria are o capacitate de 66.5 kWh și promite o autonomie de până la 433 kilometri. Dacă este încărcată la o stație rapidă, cu 130 kW, repriza 10-80% durează mai puțin de 30 de minute.

Modelul cu zero emisii a preluat majoritatea elementelor de design de la versiunea termică, dar plusează cu o grilă specifică, faruri exclusive și jante aerodinamice cu diametrul de până la 20 de inch.

Mașina are un coeficient aerodinamic de 0.26.

Paleta de culori exterioare a fost completată cu nuanța Argintiu Vibrant.

La interior avem noul display OLED și sistemul multimedia Mini Operating System 9. Bordul este îmbrăcat în material textil, în două nuanțe, iar plafonul panoramic, din sticlă, inundă habitaclul cu lumină naturală.

Nu în ultimul rând, noul Mini Countryman SE All4 a fost echipat cu tehnologia Driving Assistant Professional, care permite un condus autonom de nivel 2 pe anumite porțiuni de autostradă.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru