Viitorul crossover Mini se va numi Countryman

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.07.2009
Surse neoficiale au anuntat ca BMW a inregistrat de curand numele Coutryman, intentionand probabil sa il foloseasca pentru noul sau crossover.

Zvonurile potrivit carora BMW ar urma sa aleaga un alt nume pentru crossover-ul sau decat cel folosit pe concept s-au adeverit. Se pare ca grupul german a inregistrat deja numele Countryman, acesta urmand sa fie folosit pe versiunea de productie odata cu lansarea pe piata. Informatia este intarita si de sistemul de numire al brandului MINI, Coutryman fiind in acelasi ton cu actualul Clubman.

Conceptul care anticipeaza viitorul crossover a fost dezvaluit in luna septembrie a anului trecut, cu putin inainte de deschiderea Salonului de la Paris. Versiunea de productie este asteptata la fix un an dupa, in cadrul Salonului de la Frankfurt, vanzarile urmand sa demareze cel mai probabil anul viitor.

Crossover-ul de serie va deveni cel mai mare model din gama Mini, cu o lungime de peste patru metri si un ampatament estimat la 2606 mm. Sistemul de tractiune integrala va primi putere de la o versiune mai potenta a propulsorului de 1.6 litri benzina dar si un nou diesel este asteptat in gama.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru