Paris

Luni, 05 Februarie | General

Prețurile parcărilor din Paris, triplate pentru proprietarii de SUV-uri

Locuitorii Parisului au aprobat prin referendum ridicarea prețurilor parcărilor din capitală pentru mașinile grele. Proprietarii de SUV-uri și de mașini cu o greutate mai mare de 1600 de kilograme vor plăti minim 12 euro pe oră pentru un loc de parcare.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | General

Referendum la Paris: creșterea taxei de parcare, în centrul orașului, pentru SUV-uri

În capitala Franței va fi organizat un referendum pentru majorarea taxelor de parcare pentru SUV-urile mari din centrul orașului. Scrutinul este programat în februarie 2024.
Luni, 25 Septembrie 2023 | General

Toyota va furniza 500 de exemplare Mirai pentru Jocurile Olimpice din 2024

Toyota a anunțat că va furniza 500 de exemplare ale modelului Mirai în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris din 2024. Constructorul japonez este, de altfel, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.
Joi, 13 Iulie 2023 | General

Parisul va impune taxe de parcare mai mari pentru SUV-uri, pentru a combate poluarea

Primăria Parisului a anunțat oficial că va impune taxe de parcare mai mari pentru proprietarii de SUV-uri, începând din 2024. Măsura este menită să reducă nivelul de poluare din capitala Franței.
Luni, 03 Aprilie 2023 | General

Parisul vrea să interzică trotinetele electrice

Locuitorii din capitala Franței doresc să interzică circulația trotinetelor electrice din cauza numărului mare de accidente. Într-un referendum nou, aproape 90% din locuitorii capitalei franceze susțin interzicerea lor.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Feature

Noutăți Dacia: pat și cort pentru Jogger, logo nou și culori spectaculoase

În cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris, Dacia ne-a arătat cum vei putea instala un pat în Jogger, cum arată noile showroom-uri construite cu mobilier din materiale reciclate și a calculat economia pe care o fac clienții versiunilor cu GPL.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Feature

Noua Dacia Manifesto: Am văzut pe viu conceptul românesc, la Paris. Iată 5 lucruri esențiale!

Dacia ne-a invitat la Paris să admirăm pe viu întregul portofoliu de modele purtând noua identitate vizuală a mărcii. Am avut parte și de o surpriză: atracția principală era alta, un concept îndrăzneț, denumit Manifesto. Iată 5 lucruri spectaculoase ale conceptului off-road!
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Tehnologie

Franța testează taxiuri zburătoare pentru Jocurile Olimpice din 2024

În Franța vor fi testate mai multe taxiuri zburătoare. Vehiculele ultra avansate vor fi folosite ca formă de transport pentru atleții și echipele participante la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024.
Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Oameni si masini

Președintele Franței are o mașină nouă: DS 7 Crossback Elysee

Președintele francez, Emmanuel Macron, va avea o mașină nouă. Aceasta este un DS 7 Crossback Elysee și tocmai a intrat în flota prezidențială. Mașina are câteva modificări specifice, comparativ cu modelul standard.
Luni, 30 August 2021 | Economic

De azi, Parisul limitează oficial viteza maximă la 30 km/h în tot orașul, cu unele excepții

Începând din 30 august, viteza maximă admisă în capitala Franţei este de 30 de km/h. Scopul autorităților este să reducă traficul rutier și să încurajeze utilizarea bicicletelor și a transportului în comun.
Duminica, 11 Iulie 2021 | General

Parisul limitează viteza maximă la 30 km/h de la sfârșitul lunii august

De la sfârșitul lunii august, limita de viteză pentru mașinile și motocicletele care circulă în capitala Franței va scădea de la 50 la 30 km/h. Excepție fac șoselele de centură și câteva bulevarde.
Marti, 20 Octombrie 2020 | General

Parisul merge mai departe cu ideea de a limita viteza în oraș la 30 km/h: "Avem ambiția să implementăm noua regulă în 2021"

Autoritățile locale din Paris au anunțat că de la începutul anului viitor vor impune o limită de 30 km/h pe toate străzile orașului din motive de siguranță rutieră și pentru reducerea poluării.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iunie 2020 | General

Parisul propune un manifest dur împotriva mașinilor: limită de 30 km/h în oraș, fără mașini diesel din 2024 și spații pietonale în loc de parcări

Primarul Parisului susține că va impune o limită de 30 km/h în oraș, va interzice mașinile diesel din 2024 și va transforma jumătate dintre parcări în spații pietonale, dacă va câștiga alegerile locale din 28 iunie.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a fost anulat: organizatorii vor păstra doar câteva evenimente locale de mobilitate

Organizatorii Salonului Auto de la Paris din luna octombrie au anunțat oficial că ediția din acest an va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. În schimb, vor fi păstrate doar câteva evenimente de mobilitate.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Masini autonome

Colaborare Renault-Waymo pentru mobilitate cu mașini autonome: serviciul va fi lansat la Paris în anii următori

Grupul Renault și Waymo pregătesc un serviciu de mobilitate cu mașini autonome, care va fi lansat la Paris în anii următori. Proiectul face parte dintr-o strategie națională a Franței care vrea să devină un lider mondial în promovarea și dezvoltarea vehiculelor autonome.
Duminica, 09 Iunie 2019 | General

Parisul ia măsuri pentru gestionarea trotinetelor electrice: utilizatorii, obligați să le parcheze pe locurile dedicate mașinilor

Autoritățile locale din Paris au decis să interzică de la 1 iulie abandonarea pe trotuare a trotinetelor electrice închiriate. Amenda pentru nerespectarea regulii este de 49 de euro.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | General

Parisul vrea să interzică circulația mașinilor în centrul orașului în fiecare duminică: zona va deveni pietonală

Primarul Parisului intenționează să interzică circulația în centrul orașului în fiecare zi de duminică, pentru ca zona respectivă să devină exclusiv pietonala.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | General

Paris va lansa un serviciu de închiriere cu 10.000 de biciclete electrice: prețul este de 40 de euro pe lună

Paris va lansa în septembrie 2019 un serviciu de închiriere cu o flotă de 10.000 de biciclete electrice pentru a reduce poluarea și traficul. Chiria lunară va fi de 40 de euro.
Duminica, 21 Octombrie 2018 | Mediu

Franța propune introducerea unei taxe urbane pentru descongestionarea traficului: 5 euro pentru fiecare intrare în Paris

Marile orașe franceze vor putea introduce o taxă de până la 5 euro pentru fiecare intrare în localitate pentru a descongestiona traficul și pentru a reduce poluarea.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noul Toyota Camry este aici: sedanul hibrid de segment mediu dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 l/100 km

Toyota Camry a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar de anul viitor va ajunge și în showroom-urile europene. Noul sedan de segment mediu este un hibrid ce combină un motor pe benzină de 2.5 litri cu unul electric. Ansamblul dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 litri la 100 de kilometri.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Citroen, Skoda, Peugeot, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru