Paris

Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Lamborghini Gallardo facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

Lamborghini i-a aplicat lui Gallardo un facelift. Modelul îşi păstrează platforma tehnică şi motorizarea, modificările fiind de ordin estetic.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Hyundai i20 WRC, prima imagine oficială a modelului de competiţie

Hyundai intră în WRC cu i20, iar primul exemplar va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Iată prima imagine a modelului de competiţie al celor de la Hyundai.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale

Suzuki a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului S-Cross, un crossover compact care prezintă un nou limbaj de design pentru marca japoneză.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Porsche Panamera Sport Turismo Concept, primele imagini şi informaţii

Primele imagini ale conceptului Porsche Panamera Sport Turismo au apărut pe internet înainte de prezentarea oficială. Constructorul german va dezvălui informaţii oficiale în această seară.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Audi S3 debutează la Paris cu 300 CP şi 380 Nm

Audi a prezentat primele imagini oficiale şi detalii tehnice ale noului S3. Modelul are un motor 2.0 TFSI de 300 CP şi 380 Nm, care îi asigură un sprint 0-100 km/h în 5.1 secunde şi un consum de 6.9 litri la sută.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Kia Carens, primele imagini şi informaţii

Kia a prezentat primele imagini oficiale ale noului Carens. Monovolumul compact va debuta la Salonul Auto de la Paris şi va fi oferit şi într-o versiune cu şapte locuri.
Luni, 17 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Alfa Romeo MiTo SBK debutează la Paris

Alfa Romeo lansează la Paris două ediţiie speciale ale lui MiTo. Ambele poartă denumirea SBK şi celebrează sponsorizarea campionatului mondial de superbike.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Paceman, galerie foto completă şi informaţii noi

Mini a prezentat primele imagini fără camuflaj ale lui Paceman, versiunea coupe a lui Countryman. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

BMW Concept Active Tourer: primul BMW cu tracţiune faţă anunţă rivalul lui B-Klasse

BMW a prezentat primele imagini ale lui Concept Active Tourer, un model care prefigurează un viitor rival al lui B-Klasse. Conceptul are tracţiune faţă, un motor cu trei cilindri în linie şi un consum de 2.5 litri la sută.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Modele noi

Peugeot 208 XY, noua versiune de top a modelului franţuzesc, debutează la Paris

Francezii de la Peugeot au decis să-i confere lui 208 o versiune cu dotări de excepţie. Aceasta se numeşte 208 XY şi debutează la Salonul Auto de la Paris.
Duminica, 26 August 2012 | PARIS 2012

Audi A3 Sportback și S3 vin la Salonul Auto de la Paris

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Paris două noi versiuni ale actualului model A3: caroseria cu cinci portiere numită Sportback și puternicul Audi S3.
Luni, 13 August 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax debutează la Paris cu trei motoare şi cu MyLink

Chevrolet a anunţat motorizările alături de care va debuta Trax. Crossoverul americanilor va fi oferit şi în versiuni cu tracţiune integrală, iar sistemul MyLink va fi şi el disponibil.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 12 August 2012 | Modele noi

Citroen DS3 Cabriolet vine la Salonul Auto de la Paris

Citroen va aduce la Salonul Auto de la Paris din septembrie varianta decapotabilă a modelului DS3. Noua variantă din gama premium DS va fi disponibilă la vânzare în prima parte a anuluio 2013.
Luni, 16 Iulie 2012 | Industrie

Lotus se retrage de la Salonul Auto de la Paris

Cel mai mare eveniment auto al finalului de an va fi privat de prezenţa mărcii britanice Lotus. Cauzele sunt unele economice.
Luni, 14 Mai 2012 | Modele noi

Chevrolet Trax, primele imagini şi informaţii oficiale ale noului SUV de segment B

Chevrolet a prezentat prima imagine a viitorului său SUV de segment B, Trax. Modelul împarte platforma cu Opel Mokka şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 23 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse AMG ar putea debuta la Paris

Nemţii de la Mercedes-Benz vor să facă noul A-Klasse AMG atrăgător pentru clienţii tineri, anunţă Autocar. Modelul de performanţă va dezvolta circa 300 CP şi va avea tracţiune integrală.
Marti, 18 Octombrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 evenimente auto care nu trebuie ratate în 2012

2012 se anunţă a fi un an încărcat pentru industria auto, urmând să se desfăşoare multe evenimente care nu trebuie ratate. Automarket vă ofera lista acestora. Dacî veţi fi în zonă, nu le rataţi!
Marti, 26 Aprilie 2011 | Modele noi

Opel Astra GTC - primele imagini oficiale

Opel a prezentat astăzi primele două imagini cu versiunea coupe a lui Astra. Modelul păstrează liniile deja cunoscute, dar vine cu un plus de dinamism şi fluiditate.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Opel Astra GTC în versiune de serie

Noul Opel Astra GTC a fost dezvelit pe pagina de Facebook a constructorului german. Modelul seamănă foarte mult cu conceptul prezentat la Salonul Auto de la Paris, foarte puţine elemente estetice fiind modificate.
Sambata, 12 Februarie 2011 | General

Ralph Lauren îşi expune colecţia de maşini la Paris

Celebrul designer vestimentar american Ralph Lauren va expune între 28 aprilie şi 28 august în cadrul Muzeului de Arte Decorative din Paris o colecţie impresionantă de maşini.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Citroen, Skoda, Peugeot, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru