Salonul Auto de la Paris 2012

Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale

Publicat Miercuri, 26.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 5
Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale - Poza 1
Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale - Poza 2
Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale - Poza 3
Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale - Poza 3
Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale - Poza 3
Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale - Poza 3
Suzuki a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului S-Cross, un crossover compact care prezintă un nou limbaj de design pentru marca japoneză.

Suzuki S-Cross Concept a fost prezentat pe internet cu o zi înainte de dezvelirea oficială de la Salonul Auto de la Paris. Modelul japonez este un crossover compact şi prezintă linii sportive alături de o nouă filozofie de design. După cum ne sugerau şi primele imagini teaser, conceptul are un set de blocuri optice cu LED-uri, bosaje umflate ale aripilor şi un logo de mari dimensiuni aplicat grilei faţă. Profilul aminteşte de prima generaţie a lui Ford Kuga, în timp ce montanţii A au un aspect futurist, subliniat de parbrizul vopsit în negru pentru a-i conferi conceptului un contrast mai puternic.

"Emoţie, calitate şi eficienţă aerodinamică - acestea sunt trăsăturile care stau la baza proiectării lui S-Cross. Designul interpretrează cât mai bine dinamismul, dar şi soliditatea, oferindu-i conceptului un aspect inovativ. Liniile dinamice şi distinctive se regăsesc la nivelul întregii caroserii.", spun cei de la Suzuki despre noul lor concept.

Cei de la Suzuki nu au anunţat dacă lucrează la o versiune de serie a acestui model, care ar putea să abordeze un segment fructuos pe majoritatea pieţelor auto din lume. Însă, conceptul S-Cross are posibilitatea de a da tonul unei noi direcţii de design pentru constructorul japonez. Noul concept Suzuki tronează în standul mărcii nipone de la Paris alături de actuala gamă: Alto, Splash facelift, Swift Sport ,Jimny facelift şi Grand Vitara.

Via Suzuki


Comentarii (5)

  • antonny
    nu arata rau .....
    4 3
  • BaditzaEx
    nu zic ca e urat, dar liniile sunt un amalgam din liniile multor constructori , parca au luat ceva din liniile de la Audi/Volkswagen si Ford si altele , le-au bagat intr-o oala , le-au amestecat bine si asta a iesit, farurile seamana cu ale unei berline ( Mondeo si Hyundai )
    6 3
  • ce-s si japonezii astia, au ajuns mai rau ca chinezii sau coreenii, spatele seamana izbitor cu spatele lui Q5, fata seamana izbitor cu fata lui fiat linea, si tot asa...concepte furate...
    5 5
  • @BaditzaEx
    Bine zici !
    0 2
  • din spate e ok, dar fata este chiar oribila....imi pare rau, nota 4 din 10
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru