Paris

Vineri, 28 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini oficiale cu hypercarul Mercedes-AMG One: noul model va fi lansat la Paris

Mercedes a publicat primele imagini cu hypercarul Mercedes AMG-One, noul model ce urmează să fie lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Hypercarul cu tehnologie de Formula 1 și 1.000 de cai putere se află în fazele finale de dezvoltare.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Modele noi

BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | General

Renault va lansa un serviciu de car-sharing în Paris: flotă de până la 2000 de mașini electrice începând din septembrie

Renault va lansa în luna septembrie un serviciu de car-sharing în Paris cu o flotă de mașini electrice Zoe, Twizy, Kangoo Z.E și Master Z.E.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va lansa un serviciu de car sharing cu mașini electrice: 500 de vehicule Peugeot și Citroen vor fi disponibile în Paris

Grupul francez PSA (Peugeot-Citroen) a anunțat lansarea unui serviciu de car sharing până la sfârșitul lui 2018. Pentru început, francezii vor să pună la dispoziția clienților 500 de mașini electrice Peugeot și Citroen în Paris.
Joi, 21 Iunie 2018 | Modele noi

Lupta cu recordurile: Renault pregătește o versiune Megane RS Trophy cu motor turbo de 1.8 litri și 300 de cai putere

Renault va lansa o versiune mai rapidă a lui Megane RS, denumită Trophy 300, la Salonul Auto de la Paris. Cu un motor turbo de 1.8 litri și 300 de cai putere, francezii vor să doboare recordul de pe Nurburgring stabilit de Honda Civic Type R.
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Bate vântul la Paris: Fiat, Jeep și Alfa Romeo se alătură altor 10 mărci care vor lipsi la salonul auto din octombrie

Fiat, Jeep și Alfa Romeo sunt ultimele branduri care și-au anunțat absența de la Salonul Auto din Paris, în luna octombrie, potrivit presei internaționale. Astfel, cele trei mărci ale grupului FCA se alătură altor 10 constructori care vor lipsi în toamnă la Paris.
Joi, 24 Mai 2018 | Industrie

Lamborghini și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris: italienii se alătură altor 9 constructori care vor lipsi de la evenimentul din octombrie

Lamborghini este ultimul constructor care și-a anunțat absența la Salonul Auto de la Paris 2018. Pe lista marilor absenți din acest an se mai află nume sonore precum Ford, Volvo sau Volkswagen. Până acum, 10 mărci au confirmat că vor lipsi de la evenimentul din octombrie.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Modele noi

Francezii de la DS vor lansa doar modele electrice și hibride din 2025: brandul premium pregătește surprize pentru Salonul Auto de la Paris

Brandul premium DS al grupului PSA a anunțat că va construi doar modele electrice și hibride începând cu anul 2025. Primul model 100% electric de la DS va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Paris, din luna octombrie a acestui an.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi

Așteptat la Paris: noul Audi S8 ar putea fi lansat în acest an cu motorul bi-turbo V8 de 4.0 litri și peste 500 de cai putere

Noul Audi S8 ar putea să-și facă apariția pe piață până la sfârșitul acestui an. Presa germană intuiește că modelul va fi echipat cu motorul bi-turbo V8 de 4.0 litri de pe Porsche Panamera Turbo și va dezvolta peste 500 de cai putere.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Toyota Supra: motor împrumutat de la BMW și lansare așteptată în octombrie la Paris

Un oficial Toyota a declarat că viitorul model Supra va fi dotat cu un motor împrumutat de la BMW. Dezvoltarea noului Toyota Supra a fost făcută preponderent în Japonia, iar lansarea este așteptată acum pentru luna octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Transportul viitorului: Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver vor să cumpere doar autobuze electrice din 2025

Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver se numără printre orașele care vor să cumpere doar autobuze electrice începând cu anul 2025.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Industrie

Francezii accelerează spre mașinile electrice: Parisul vrea să interzică motoarele diesel și cele pe benzină până în 2030

Autoritățile din Paris plănuiesc să interzică mașinile cu motoare diesel și cele pe benzină până în anul 2030, cu scopul să accelereze trecerea la mașinile electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Iunie 2017 | Mediu

Ziua fără mașină: în 1 octombrie, Parisul respiră aer curat

În 1 octombrie, Parisul va respira aer curat. Cu ocazia evenimentului denumit "Ziua fără mașină", circulația în oraș va fi interzisă între orele 11:00 - 18:00.
Joi, 30 Martie 2017 | Mediu

Londra și Paris își dau mâna pentru un aer mai curat: emisiile mașinilor noi vor fi calculate în traficul real al acestor orașe

Primarii capitalelor Londra și Paris au anunțat că la sfârșitul acestui an vor demara teste în trafic real pentru mașinile noi. Rezultatele emisiilor vor fi astfel mult mai aproape de realitate.
Joi, 02 Februarie 2017 | Mediu

O nouă măsură împotriva poluării la Paris: utilitare electrice de închiriat pentru curieri

Curierii care livrează produse în anumite cartiere ale Parisului pot renunţa la propriile maşini în favoarea închirierii unor utilitare electrice. Măsura are rolul de a reduce poluarea în oraş.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Mediu

Purificarea aerului la Paris continuă: mașinile diesel înregistrate până în 2005 ar putea fi interzise în oraș

Parisul vrea să interzică circulația mașinilor diesel care au fost înregistrate până în 2005 cu scopul de a reduce poluarea aerului.
Duminica, 15 Ianuarie 2017 | General

Parisul se reinventează: traficul rutier de pe două şosele principale, înlocuit cu piste de biciclişti şi linie de tramvai

Traficul rutier va fi interzis complet pe două şosele principale ale Parisului, pe care vor fi construite piste pentru biciclişti şi o linie de tramvai.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Mediu

Dieselul, între interzicere şi acceptare în Europa: 3 mari oraşe vor să-l elimine, Madridul spune că e imposibil

Paris, Atena şi Mexico City susţin că vor interzice maşinile diesel cel târziu în 2025, în timp ce Madridul a negat aplicarea unei măsuri similare din cauza "imposibilităţii" de a o pune în practică.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Mediu

Când nu ştie stânga ce face dreapta: francezilor nu le place diesel-ul, dar jumătate dintre ei îşi vor cumpăra unul

Francezii consideră că maşinile electrice şi hibride sunt cele mai economice şi plăcute la condus, însă jumătate dintre ei admit că următoarea lor maşina va fi una diesel.
Joi, 02 Iunie 2016 | Mediu

Măsuri fără precedent împotriva poluării: Parisul interzice circulaţia maşinilor mai vechi de 19 ani în zilele lucrătoare

Maşinile construite înainte de 1997 nu vor mai avea dreptul să circule în Paris în zilele lucrătoare începând din 1 iulie. Din 2020, măsura se va aplica tuturor maşinilor mai vechi de 10 ani.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Citroen, Skoda, Peugeot, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru