Lansare

Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Industrie

Ineos: Lansarea versiunii cu hidrogen a lui Grenadier, amânată din cauza lipsei infrastructurii

Cei de la Ineos anunță că lansarea versiunii cu hidrogen a modelului Grenadier, a fost amânată din cauza lipsei infrastructurii. Constructorul de automobile nu renunță, însă, la acest tip de combustibil alternativ.
Marti, 02 August 2022 | Industrie

Lamborghini va prezenta un model nou în luna august

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi până la finalul acestui an. Primul dintre ele ar urma să fie prezentat chiar în luna august.
Luni, 01 August 2022 | Industrie

Aston Martin va lansa două modele noi la Concursul de Eleganță Pebble Beach

Constructorul britanic de automobile anunță că va lansa două modele noi cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Evenimentul va avea loc în 19 august.
Joi, 28 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Lansarea primului model electric Bentley, amânată până în 2026

Primul model cu zero emisii de la Bentley va fi lansat pe piață cu o întârziere de câteva luni. Evenimentul ar urma să aibă loc în 2026, potrivit celor mai recente informații.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Modele noi

Un ultim teaser cu viitorul SUV electric Smart. Constructorul confirmă data lansării

Smart anunță data lansării primului său SUV. Denumit #1, modelul cu zero emisii este dezvoltat împreună cu Geely și a fost anunțat de conceptul cu același nume, anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Ford F-150: prezentare oficială în 25 iunie

Ford a publicat un teaser pentru noua generație a pick-up-ului F-150, model ce va fi prezentat oficial în data de 25 iunie. Noul F-150 va primi o versiune electrică la jumătatea anului 2022.
Joi, 22 August 2019 | Modele noi

Opel a publicat un teaser pentru un nou model “electrificat”: lansarea va avea loc la Frankfurt

Opel a publicat o imagine teaser pentru un nou model pe care îl va prezenta la salonul de la Frankfurt. Singurul indiciu este că noul model va fi “electrificat”, urmând ca detaliile să apară în luna septembrie.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

BMW vrea să întărească brandul Mini prin lansarea unor SUV-uri compacte: “Este un segment în continuă creștere”

Lansarea unor SUV-uri compacte în gama Mini va duce la întărirea brandului britanic, potrivit planurilor grupului BMW. “Toate brandurile se uită către acest segment de piață, este într-o continuă creștere,” au declarat oficialii BMW.
Joi, 27 Iunie 2019 | Intern

Aplicația de ride hailing Yango a fost lansată oficial în România, întâi în București: compania nu are șoferi proprii și lucrează exclusiv cu companii locale de transport

Aplicația de ride hailing Yango a fost lansată oficial în România, pentru început în București. Compania care face parte din grupul rus Yandex spune că nu are șoferi proprii, ci lucrează doar cu companii de transport local din București. Vârsta medie a mașinilor din flotele partenerilor Yango este de 5 ani, urmând ca vechimea maximă să fie de 10 ani.
Joi, 16 Mai 2019 | Modele noi

Koenigsegg va lansa anul viitor un supercar hibrid: motor V8 de 5.0 litri și preț de circa 850.000 de euro

Koenigsegg se pregătește să lanseze în 2020 un nou supercar, “mai ieftin” decât cele de până acum. Noul model ar urma să aibă propulsie hibridă, motor V8 de 5.0 litri și un preț de circa 850.000 de euro.
Marti, 12 Februarie 2019 | Modele noi

Maserati confirmă lansarea unui nou model, cu producție ce va începe anul viitor: italienii pregătesc, cel mai probabil, versiunea de serie Alfieri

Maserati a confirmat că va lansa în curând un nou model, iar producția va începe din 2020. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a conceptului Alfieri și va avea un sistem de propulsie hibrid.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Pininfarina a deschis comenzile pentru hypercar-ul electric Battista: lansare oficială la Geneva și doar 150 de exemplare

Automobili Pininfarina a deschis lista comenzilor pentru hypercar-ul său electric ce va fi prezentat în martie la Geneva. Pininfarina Battista va avea 1.900 CP, accelerație 0-100 km/h în mai puțin de două secunde și o producție de doar 150 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Februarie 2019 | Modele noi

Cupra Terramar: primul model de sine stătător al mărcii va fi lansat în martie la Geneva

Cupra, noul sub-brand de performanță lansat de Seat în 2018, pregătește primul model de sine stătător. Voci apropiate companiei spun că acesta va purta numele de Terramar, iar lansarea va avea loc în luna martie, la salonul de la Geneva.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Primul Cadillac electric va fi un SUV: modelul va fi lansat până în 2021

Americanii de la Cadillac au publicat primele imagini cu un concept ce prefigurează primul lor model electric. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de lansarea programată cel târziu în 2021.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke, așteptată în vara lui 2019: viitorul model va avea motoare noi și o versiune hibridă

Nissan va lansa noua generație Juke în vara anului viitor, iar noul model este așteptat să primească noi motorizări, dar și o versiune hibridă cu range-extender.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Skoda Scala: lansarea oficială va avea loc pe 6 decembrie, la Tel Aviv

Skoda a publicat primele imagini cu interiorul viitorului hatchback compact Scala. Lansarea oficială a noului model va avea loc pe data de 6 decembrie, la Tel Aviv.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Modele noi

Cupra va lansa 7 modele noi până în 2021: sunt așteptate și ediții limitate ale SUV-ului Ateca

Brandul Cupra va lansa 7 modele noi până în anul 2021, potrivit unui director de strategie din cadrul companiei. Printre noile modele se vor număra și ediții limitate ale SUV-ului Ateca.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Viitorul Citroen C4 Cactus va avea versiune 100% electrică: lansarea noii generații a modelului este așteptată în 2020

Citroen pregătește lansarea viitoarei generații a lui C4 Cactus în 2020, urmând ca noul model să primească o versiune 100% electrică, pe lângă motorizările convenționale.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește un SUV electric compact de 18.000 de euro: vânzările ar urma să înceapă în 2020

Volkswagen pregătește lansarea unui SUV compact electric cu un preț de circa 18.000 de euro, urmând ca modelul să facă parte din gama de electrice ID, potrivit unor surse din cadrul companiei. Vânzările viitorului SUV electric ar urma să înceapă în 2020.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Modele noi

Bentley se gândește la primul său model electric: “Obiectivul nostru este ca lansarea să aibă loc cel târziu în 2025”

Bentley analizează lansarea unui model 100% electric în următorii ani, pe platforma Premium Platform Electric (PPE) a grupului Volkswagen. Oficialii constructorului spun că așteaptă o decizie pentru aprobarea proiectului, dorind ca primul model electric de la Bentley să fie lansat cel târziu în 2025.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru