Cupra va lansa 7 modele noi până în 2021: sunt așteptate și ediții limitate ale SUV-ului Ateca

de Paul Cosma
Luni, 19.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul Cupra va lansa 7 modele noi până în anul 2021, potrivit unui director de strategie din cadrul companiei. Printre noile modele se vor număra și ediții limitate ale SUV-ului Ateca.

La începutul acestui an, SEAT a transformat Cupra într-un sub-brand care va beneficia de modele de performanță bazate pe modele deja existente în portofoliul Seat. Primul pe listă este Cupra Ateca (foto), dezvăluit în luna februarie și echipat cu un motor de 2.0 litri TSI ce dezvoltă 300 de cai putere care este conectat la o cutie automată DSG cu 7 trepte.

Potrivit planurilor Cupra, un număr de 7 modele noi vor fi lansate până în anul 2021, după cum a declarat Antonio Labate, director de dezvoltare și strategie în cadrul constructorului.

Printre acestea vom regăsi ediții limitate ale SUV-ului Ateca și nu doar o versiune Cupra pentru fiecare model Seat.

Oficialii mărcii spaniole au confirmat că brandul Cupra va include și modele electrificate, atât plug-in hybrid, cât și electrice. Printre modelele pregătite se află și unul care va beneficia de un sistem de propulsie cu gaz natural compresat (CNG), în condițiile în care spaniolii au anunțat recent că vor dezvolta astfel de motoare.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru