Primul Cadillac electric va fi un SUV: modelul va fi lansat până în 2021

de Paul Cosma
Luni, 14.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Cadillac au publicat primele imagini cu un concept ce prefigurează primul lor model electric. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de lansarea programată cel târziu în 2021.

Brandul Cadillac se pregătește de o rebranduire totală și vrea să atace piețele internaționale cu un model ce nu a mai construit până acum.

Constructorul american a publicat două imagini cu un concept ce anunță primul model electric din istoria sa. Cadillac este văzut drept cel mai important pilon în „viitorul electric” al grupului General Motors.

Primul Cadillac electric va fi un SUV dezvoltat pe noua platformă GM și va fi lansat cel târziu în 2021. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de data lansării.

Până în 2021, Cadillac promite că va lansa un model nou la fiecare 6 luni.

Via Cadillac

Comentarii (4)

  • O veste tristă pentru @ inexorabil. Era inevitabil :).
    3 1
  • cica daca iti iubesti viitorul trebuie sa iti parasesti trecutul
    1 1
  • Bai da ce va place sa-l zgandariti ...hai "mos" inexo ..nu te lasa...300+ cuvinte asteptam de data asta...hehehe !
    4 2
  • inexorabil
    @pipo, deja am devenit imun la “trend”…Hidoșenia aia din poze nu m-a costat mai mult de două secunde de plimbat ochii oricum cu indiferență. De fapt, nici nu mi-aș fi imaginat vreodată că, exceptând faimosul Cimarron, grotescul poate lua și alte forme ȋn curtea lui Cadillac. Și ce crezi? Sunt pregătit sufletește și pentru pervertirea (este doar o chestiune de timp) mărcii mele de suflet, Buick…Ȋl așteaptă Oldsmobile și Pontiac ȋn lumea de Dincolo a automobilului, dacă ar exista așa ceva.

    Ȋn loc de concluzie, reține următorul aspect, cu valoare de proverb: oricâte gunoaie ar arunca unii și alții ȋntr-un râu, izvorul lui va rămâne ȋntotdeauna curat!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru