Aston Martin va lansa două modele noi la Concursul de Eleganță Pebble Beach

de Alexandru Monenciu
Luni, 01.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță că va lansa două modele noi cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Evenimentul va avea loc în 19 august.

La jumătatea lunii august va avea loc Concursul de Eleganță Pebble Beach, unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste an.

Aston Martin va fi prezent la ediția din 2022, iar britanicii promit două modele noi. Nu se știe exact despre ce modele este vorba, dar, pe unul dintre ele, reprezentanții companiei îl descriu ca fiind "o mașină care oferă emoție și plăcere intensă de a conduce."

Cel de-al doilea model pe care Aston Martin îl va aduce la Pebble Beach este o creație a diviziei de personalizare Q by Aston Martin. Acesta este un omagiu adus succeselor mărcii din cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Totodată, producătorul britanic va aduce la acest eveniment o replică a interiorului supercar-ului Valhalla. Mai mult, cei prezenți vor putea să rezerve un test drive cu noul DBX707.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru