Concursul de Eleganță de la Pebble Beach revine în 2021: Lamborghini, McLaren și Aston Martin vor participa

de Paul Cosma
Vineri, 14.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach va fi organizată la sfârșitul lunii august, potrivit unui anunț al organizatorilor. Evenimentul de anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei.

Industria marilor evenimente a avut mult de suferit în 2020 din cauza restricțiilor impuse în mai toate colțurile lumii, fapt ce a condus la pierderi considerabile pentru organizatori. 

2021 pare să fie mai blând din acest punct de vedere, odată cu creșterea ritmului de vaccinare la nivel global și cu reîntoarcerea graduală la “normalitate”. 

Organizatorii celebrului concurs de eleganță de la Pebble Beach (California) susțin că ediția din acest an va avea loc la sfârșitul lunii august, după ce evenimentul din 2020 a fost anulat pe fondul pandemiei. 

Nu este însă foarte clar care va fi gradul de prezență al constructorilor la cunoscutul eveniment. Doar câteva companii și-au confirmat până acum prezența. Printre ele se numără Lamborghini, McLaren sau Aston Martin. 

Primele două spun însă că prezența lor la Pebble Beach nu va fi una semnificativă, în timp ce britanicii ar pregăti o premieră globală și prezentarea unor modele deținute de președintele Lawrence Stroll. 

Potrivit informațiilor neoficiale, lista brandurilor care nu vor participa la eveniment include Mercedes-Benz, Rolls-Royce, BMW sau Ferrari. 

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru