Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulată: evenimentul era programat în 16 august

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția din acest an a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulată din cauza panemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Organizatorii au anunțat că ediția de anul viitor va avea loc în 15 august, iar listele cu modelele acceptate pentru 2020 nu vor fi modificate.

Organizatorii Concursului de Eleganță de la Pebble Beach au anunțat că ediția din acest an a evenimentului a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

"Gândurile mele merg acum către toți cei implicați, atât organizatori, cât și participanți. Mulți dintre cei care și-au anunțat prezența la ediția din 2020 au lucrat foarte mulți ani pentru ca mașinile să fie gata, iar acesta ar fi trebuit să fie momentul lor", a declarat Sandra Button, președintele Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

Mai mult decât atât, evenimentul programat în 16 august marca ediția cu numărul 70 a Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, însă organizatorii au anunțat că vor sărbători într-un mod special în 2021.

Ediția de anul viitor a fost programată pentru 15 august, iar toți cei care au achiziționat bilete de acces pentru evenimentul din această vară le vor putea utiliza în 2021. Totodată, listele cu modelele acceptate pentru anul acesta nu vor fi modificate.

În urmă cu câteva săptămâni, organizatorii Goodwood Festival of Speed au anunțat că vor amâna evenimentul din acest an până în toamnă, în timp ce reprezentanții Salonului Auto de la Detroit au hotărât anularea ediției din acest an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru