Lamborghini va prezenta un model nou în luna august

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi până la finalul acestui an. Primul dintre ele ar urma să fie prezentat chiar în luna august.

2022 se anunță un an plin pentru Lamborghini. Constructorul din Sant'Agata Bolognese a încheiat cea mai bună jumătate de an din istoria lui și până la finalul anului va lansa trei modele noi.

Două vor avea la bază SUV-ului Urus, iar cel de-al treilea este, cel mai probabil, viitorul Huracan Sterrato. Pe scurt, o versiune cu gardă înălțată la sol, pentru cei care vor performanțe de supercar și pe teren ceva mai accidentat.

Prima lansare, însă, va avea loc chiar în luna august, după cum transmit reprezentanții companiei.

Ar fi vorba despre facelift-ul lui Urus, cu care am putea face cunoștință pe la jumătatea lunii august, în cadrul Concursului de Eleganță Pebble Beach.

Tot aici, Aston Martin a anunțat că va aduce două modele noi. Unul dintre ele va fi creația diviziei de personalizare Q by Aston Martin, un omagiu adus succeselor mărcii în cursa de 24 de ore de la Le Mans.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru