Primele imagini cu interiorul lui Skoda Scala: lansarea oficială va avea loc pe 6 decembrie, la Tel Aviv

de Paul Cosma
Joi, 29.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele imagini cu interiorul viitorului hatchback compact Scala. Lansarea oficială a noului model va avea loc pe data de 6 decembrie, la Tel Aviv.

Skoda a dezvăluit la jumătatea lunii octombrie că Scala va fi numele hatchback-ului compact care va înlocui Rapid Spaceback în gama de modele, iar acum a publicat și primele imagini cu interiorul noului său model.

Potrivit cehilor, interiorul urmează direcțiile stabilite de conceptul Skoda Vision RS, urmând ca Scala să fie primul model ce întruchipează “noua filozofie de design Skoda”.

Punctul de atracție al interiorului este display-ul de 9.2 inch, despre care oficialii Skoda spun că este “perfect poziționat în câmpul vizual al șoferului și pasagerului din dreapta”.

Skoda Scala va fi disponibil cu cinci motoare, dintre care trei pe benzină, un diesel și, începând din ultima parte a lui 2019, o versiune cu gaz natural comprimat (CNG). Toate unitățile respectă standardul de emisii Euro 6d-TEMP, au injecție directă, tehnologie Start-Stop și sisteme de recuperare a energiei la frânare.

Lansarea oficială a lui Skoda Scala este programată pe 6 decembrie, la Tel Aviv, acolo unde noul model va fi prezentat într-o transmisiune live.

Via Skoda

Comentarii (11)

  • In afara de tableta de dimensiuni generoase,nimic interesant.
    10 7
  • Un interior interesant, chiar "emotional" pentru o Skoda. Se vede ca vor sa se distanteze de linia veche.
    Toti suspectii obinuiti sunt prezenti: ceasuri de bord digitale, o tableta cat casa, senzori berechet, ergonomie ireprosabila si calitatea materialelor sigur va fi buna.
    Imi place in mod deosebit solutia pentru aeratoare, si anume integrarea functiei de blocat coloana de aer in butonul de directionare. La cateva din masinile japoneze aeratoarele centrale nu se pot inchide si din experienta consider ca este o solutie bine venita la Scala.

    Sper sa se produca in Romania la un moment dat :D
    9 6
  • someone
    imi place poza nr 4 : desi se stie ca prezentarile se fac cu variante full, acolo sant 2 butoane nefolosite. bine ca macar se vede ca e dsg, altfel cine stie ce am fi putut crede
    4 0
  • Skoda Scula
    tare Scula asta, i-au pus parchet pe bord si gata,concureaza cu Golful :))

    zici ca-i facuta cu materiale din Dedeman
    10 9
  • Despre problemele celor de la GM si arestarea sefului de la Nissan http://trenduri.blogspot.com/2018/11/crapaturi.html?m=1
    5 5
  • gabriel
    ...legat de unitatea de climatizare, cum se comanda ventilatorul? cu puterea mintii?
    2 0
  • Andrei
    Varianta low cost la masina poporului are o tableta noua!
    6 2
  • Partea centrala arata ca la Hyundai. Au pastrat climatizarea clasica dar ventilatorul se regleaza din tableta,"inteligent"...
    5 2
  • Oficialii Skoda s-au contaminat de la cei de la VW când au declarat că acest model va produce " emotie " în clasa compactă și că va fi un concurent redutabil pentru Golf, ei știu că Golf 8 se va lansa în câteva luni ? Desigur, poate față de Rapid va arăta ceva mai bine, dar pun pariu că va fi și mai scump.

    Skoda Scala va fi un concurent puternic pentru viitorul Logan.
    5 1
  • Chiar nu inteleg de ce am primit manute rosii la.prima postare,cea despre Gm si Nissan. De ce sa te supere atat de tare o postare pertimenta. Am vazut ca nunse incarca de pe mobil,apare altceva,probabil d'aia.
    4 2
  • someone
    @ tatra: e ca la scoala, daca scri pe langa subiect, indiferent cat de fain sau cool e ceea ce scri, iei nota mica si esti pus de profesor la colt :P
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru