Lansare

Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar va deschide primul său Concept Store în Norvegia în 2019: “Negociem deschiderea altor spații pentru clienți în toată lumea”

Primul Concept Store de la Polestar va fi deschis anul viitor în Norvegia, una dintre țările cu cea mai dezvoltată infrastructură pentru mașinile electrice. Brandul Polestar pregătește și alte lansări similare, urmând să atingă un număr de 60 de spații pentru consumatori până la jumătatea lui 2020.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul hatchback compact de la Skoda: lansarea oficială va avea loc la sfârșitul anului

Skoda a dezvăluit primul teaser cu viitorul său hatchback compact ce va fi lansat oficial până la sfârșitul acestui an. Noul model va avea un design inspirat de conceptul Skoda Vision RS, prezentat de curând la Paris.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noul Toyota Camry este aici: sedanul hibrid de segment mediu dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 l/100 km

Toyota Camry a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar de anul viitor va ajunge și în showroom-urile europene. Noul sedan de segment mediu este un hibrid ce combină un motor pe benzină de 2.5 litri cu unul electric. Ansamblul dezvoltă 218 cai putere și anunță un consum de 4.2 litri la 100 de kilometri.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini oficiale cu hypercarul Mercedes-AMG One: noul model va fi lansat la Paris

Mercedes a publicat primele imagini cu hypercarul Mercedes AMG-One, noul model ce urmează să fie lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Hypercarul cu tehnologie de Formula 1 și 1.000 de cai putere se află în fazele finale de dezvoltare.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Industrie

Chinezii de la Byton vor să intre în Europa: producătorul de mașini electrice pregătește lansarea primelor modele în 2020

Brandul electric Byton, înființat de chinezii de la Future Mobility (FMC), are planuri de intrare pe piața europeană în 2020, după ce va debuta oficial anul viitor pe piața asiatică.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Modele noi

Aston Martin pregătește un nou hypercar după Valkyrie: modelul va fi lansat în 2021, cu o producție limitată la 500 de exemplare

Aston Martin a confirmat dezvoltarea unui nou hypercar, cu nume de cod Project 003, ce va fi lansat la sfârșitul anului 2021. Va avea o producție limitată la 500 de exemplare, fiind al treilea hypercar ce va fi lansat de britanici, după Valkyrie și Valkyrie AMR Pro în parteneriat cu Red Bull Racing.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Seat pregătește două modele electrice până în 2020: unul dintre ele va folosi platforma modulară MEB de la Volkswagen

Seat a anunțat că va lansa două modele electrice până în 2020. Unul dintre cele două va fi primul model Seat ce va folosi noua platformă modulară MEB de la Volkswagen. Spaniolii promit că va fi o mașină “de familie, cu autonomie de circa 500 de kilometri.”
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Industrie

Noua strategie Ferrari: 15 modele noi până în 2022 și lansarea SUV-ului Purosangue

Ferrari vrea să lanseze 15 modele noi până în 2022, printre care și primul său SUV, cu numele Purosangue, potrivit strategiei care a fost prezentată de noul CEO Louis Camilleri la întâlnirea anuală cu investitorii.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Modele noi

BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Audi R8: noul model ar urma să devină 100% electric în 2022, cu tracțiune integrală și 1.000 CP

Viitoarea generație Audi R8 ar putea fi lansată în 2022, iar noul model este așteptat să fie un supercar 100% electric cu tracțiune integrală și aproximativ 1.000 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Chinezii de la Chery pregătesc un nou model pentru Europa: un SUV electric va fi lansat după 2020

Chinezii de la Chery s-au relansat în Europa cu SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX și vor să-și continue expansiunea pe Bâtrânul Continent. Asiaticii pregătesc încă un SUV electric pentru Europa, însă lansarea va fi făcută cel mai devreme după 2020.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitorul hypercar Koenigsegg: noul model ar urma să fie numit Ragnarok și să dezvolte 1.440 de cai putere

Koenigsegg a anunțat un înlocuitor mai puternic pentru Agera RS, iar noul hypercar va fi prezentat anul viitor la Salonul Auto de la Geneva. Informații neoficiale arată că noul model se va numi Ragnarok și va dezvolta circa 1.440 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 August 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Ford Mustang va fi lansată în 2021: americanii pregătesc primul Mustang hibrid în cel mult doi ani

Următoarea generație Ford Mustang va fi lansată în 2021, cu un an mai târziu decât fusese planificat inițial, potrivit oficialilor companiei. În cel mult doi ani, americanii pregătesc și lansarea primului Mustang hibrid.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

Prima imagine oficială cu viitorul hypercar electric Pininfarina PF0: “Am primit feedback excelent din partea clienților, suntem pe drumul cel bun”

Automobili Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu viitorul său hypercar electric, după ce acesta a fost prezentat potențialilor clienți cu ocazia evenimentului de la Pebble Beach, în perioada 22-26 august. Oficialii companiei sunt încrezători că modelul va avea succesul dorit, după feedback-ul “excelent” din partea clienților.
Marti, 28 August 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke va fi lansată în 2019 cu o schimbare radicală de design: “Nu va arăta prea mult ca modelul actual”

Nissan va lansa anul viitor a doua generație pentru SUV-ul Juke, urmând ca noua mașină să aibă un design radical schimbat, dar să păstreze aceeași notă de îndrăzneală și nonconformism.
Vineri, 17 August 2018 | Modele noi

Ford pregătește un SUV compact pentru piața chineză: modelul Territory va fi lansat la început de 2019, în parteneriat cu o companie locală

Ford vrea să lanseze un SUV pentru piața din China, la începutul anului viitor. Modelul Territory, poziționat între EcoSport și Kuga, a fost dezvoltat alături de compania chineză Jiangling Motors.
Joi, 09 August 2018 | Modele noi

Lotus vrea două SUV-uri în 3 ani: rivali pentru Macan și Cayenne

Lotus vrea să intre pe segmentul SUV-urilor cu două modele în următorii trei ani. Primele SUV-uri ale constructorului britanic ar urma să concureze cu modele precum X4 și Macan, respectiv X6 și Cayenne.
Joi, 19 Iulie 2018 | Modele noi

Nissan Leaf Nismo și-a anunțat debutul international: vânzările electricei sportive vor începe în Japonia pe 31 iulie

Nissan a anunțat că modelul său electric Leaf va primi în premieră o versiune sportivă Nismo. Vânzările lui Leaf Nismo vor începe întâi în Japonia, din data de 31 iulie.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Polestar 2 este așteptat pentru lansare în 2019: peste 400 de cai putere și autonomie de circa 600 de kilometri

Polestar 2, al doilea model al brandului de performanță de la Volvo, va fi lansat pe piață în 2019. Noul model electric va avea peste 400 de cai putere și o autonomie de circa 600 de kilometri, potrivit informațiilor prezentate de șeful de operațiuni al companiei.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Modele noi

Noi schițe oficiale cu viitorul hypercar electric de la Pininfarina: PF0 este așteptat spre sfârșitul lui 2020

Automobili Pininfarina a publicat trei noi schițe oficiale cu viitorul său hypercar electric. Modelul PF0 va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere și autonomie de până la 500 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru