Viitoarea generație Ford Mustang va fi lansată în 2021: americanii pregătesc primul Mustang hibrid în cel mult doi ani

de Paul Cosma
Miercuri, 29.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Următoarea generație Ford Mustang va fi lansată în 2021, cu un an mai târziu decât fusese planificat inițial, potrivit oficialilor companiei. În cel mult doi ani, americanii pregătesc și lansarea primului Mustang hibrid.

Cu peste 10 milioane de unități produse în 54 de ani de activitate, Ford Mustang este unul dintre cele mai importante modele din istoria constructorului american și unul dintre pilonii de susținere a strategiei pe care Ford o pregătește.

În ciuda importanței sale pentru companie, oficialii Ford vor să amâne cu un an lansarea următoarei generații Mustang, astfel încât următorul model să fie dezvăluit în 2021, conform planului făcut de CEO-ul Jim Hackett.

De asemenea, șeful Ford vrea ca Mustang să beneficieze în curând și de prima versiune hibridă din istorie, acest lucru urmând să se întâmple în cel mult doi ani.

Cu toate că nu au oferit prea multe detalii, oficialii Ford au spus, totuși, că viitoarea generație Mustang ar putea fi construită pe o platformă modulară care să nu afecteze “creativitatea designului” și care să nu producă o “schimbare fundamentală” a modelului actual.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru