Generatie noua

Miercuri, 29 August 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Ford Mustang va fi lansată în 2021: americanii pregătesc primul Mustang hibrid în cel mult doi ani

Următoarea generație Ford Mustang va fi lansată în 2021, cu un an mai târziu decât fusese planificat inițial, potrivit oficialilor companiei. În cel mult doi ani, americanii pregătesc și lansarea primului Mustang hibrid.
Marti, 28 August 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke va fi lansată în 2019 cu o schimbare radicală de design: “Nu va arăta prea mult ca modelul actual”

Nissan va lansa anul viitor a doua generație pentru SUV-ul Juke, urmând ca noua mașină să aibă un design radical schimbat, dar să păstreze aceeași notă de îndrăzneală și nonconformism.
Marti, 26 Iunie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Renault Clio: lansare în 2019, interior complet refăcut și tehnologii de ultimă generație

Noua generație Renault Clio este așteptată anul viitor pe piață cu elemente de design preluate de la Megane, precum și cu un interior complet schimbat. Noul model va beneficia de tehnologii de ultimă generație, printre care și o tabletă pe modelul Tesla, potrivit presei britanice.
Luni, 18 Iunie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Qashqai este așteptată în 2020: japonezii pregătesc două versiuni hibride și se gândesc să renunțe la diesel

Viitoarea generație Nissan Qashqai ar putea fi lansată pe piață în 2020, urmând să fie dezvoltată pe o nouă platformă ce va permite două versiuni hibride. Japonezii se gândesc să renunțe la motorizările diesel, potrivit publicației Auto Express.
Marti, 05 Iunie 2018 | Modele noi

Noua generație Jeep Grand Cherokee, în cel mult 5 ani: viitorul SUV va fi construit pe aceeași platformă cu Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo

Noua generație Jeep Grand Cherokee va fi lansată în cel mult 5 ani și va fi construită pe aceeași platformă cu modelele Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo, potrivit FCA.
Joi, 24 Mai 2018 | Modele noi

Noua generație Audi S6: modelul este așteptat anul viitor cu motorul V8 de pe Porsche Panamera Turbo și peste 500 CP

Noua generație Audi S6 va fi lansată anul viitor și ar putea utiliza motorul V8 de pe Porsche Panamera Turbo, cu o putere estimată la peste 500 CP.
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Confirmare oficială: noua generație BMW X5 va fi lansată în acest an

Șeful BMW a anunțat oficial că noua generație BMW X5 va fi lansată până la sfârșitul acestui an, fără să ofere mai multe detalii în acest sens.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Modele noi

Noul Volvo S60 nu va avea motoare diesel: lansarea modelului este așteptată în următoarele luni

Șeful Volvo a declarat într-un interviu că noua generație Volvo S60 nu va beneficia de nicio motorizare diesel. Lansarea noului model este așteptată în vara acestui an.
Luni, 07 Mai 2018 | Modele noi

Noul Opel Mokka X ar urma să apară în 2020: SUV-ul va fi construit pe platforma PSA și va avea versiune electrică sau hibridă

Noua generație a modelului Opel Mokka X ar urma să fie lansată în 2020. SUV-ul de segment B va fi construit pe o platformă a grupului francez Peugeot-Citroen și va avea, cel mai probabil, o versiune electrică sau una hibridă.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Toyota RAV4 debutează la New York: design agresiv și performanță sporită în off-road

Noua generație Toyota RAV4 și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul japonez are acum un design mai agresiv și promite abilități mai bune în off-road.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

X4 a murit, trăiască X4: BMW pregătește începerea producției pentru noua generație a SUV-ului său

BMW anunță că producția primei generații X4 se va încheia în curând, iar fabrica sa din Spartanburg, SUA, se pregătește să înceapă construcția noului SUV german.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Modele noi

Generație nouă pentru Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo: producția celor trei utilitare din grupul PSA va începe în câteva săptămâni

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că utilitarele Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo vor primi o nouă generație, producția celor trei modele urmând să înceapă în săptămânile care urmează.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

McLaren pregătește o serie de modele cu propulsie hibridă și tehnologii autonome: noile supercaruri vor apărea din 2019

McLaren a anunțat că 2019 va reprezenta debutul unei noi generații de supercaruri care vor fi echipate cu propulsie hibridă și tehnologii autonome.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ ar putea deveni 100% electric: următoarea generație este așteptată să fie lansată la sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ ar putea să fie o mașină 100% electrică odată cu noua generație a sedanului britanic, a cărei lansare este așteptată pentru sfârșitul acestui an.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul BMW X4 va fi prezentat în următoarele luni: nemții spun că 2018 este “anul X”

BMW a anunțat că noua generație X4 va fi prezentată în cursul acestui an, confirmarea venind din partea lui Nicolas Peter, membru în board-ul companiei, în cadrul unui discurs ținut la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 | Modele noi

Oficial: noul Mercedes Clasa G va fi prezentat pe 15 ianuarie, la Detroit

Mercedes a anunțat că noua generație Clasa G va fi prezentată oficial pe data de 15 ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

În căutarea profitului: General Motors pregătește o nouă generație de modele electrice până în 2021

General Motors estimează că afacerile sale cu mașini electrice vor deveni profitabile odată cu lansarea unei noi generații de astfel de modele până în anul 2021.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Clio: Următoarea generație a compactei franceze va primi versiune hibridă și funcții autonome în 2019

Renault Clio va primi odată cu următoarea generație din 2019 o versiune hibridă și funcții autonome, potrivit șefului Renault Europe.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Hyundai i30 la a doua generaţie

Coreenii de la Hyundai au adus la Frankfurt a doua generaţie a modelului de clasă compactă i30. Alături de el, standul Hyundai a mai gazduit modelele Elantra şi i40 sedan.
Joi, 09 Aprilie 2009 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Chrysler 300C

In timpul dezvaluirii noului Jeep Grand Cherokee, Chrysler a prezentat accidental o imagine cu interiorul viitoarei generatii 300C.

Tag-uri similare

Opel, Chrysler, Frankfurt, accident, Jeep, Subaru, Statele Unite, Astra, benzina, New York
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru