Detalii despre noua generație Renault Clio: lansare în 2019, interior complet refăcut și tehnologii de ultimă generație

de Paul Cosma
Marti, 26.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Renault Clio este așteptată anul viitor pe piață cu elemente de design preluate de la Megane, precum și cu un interior complet schimbat. Noul model va beneficia de tehnologii de ultimă generație, printre care și o tabletă pe modelul Tesla, potrivit presei britanice.

Renault face ultimele teste și pregătiri înainte de lansarea pe piață a noului Clio. Viitoarea generație a modelului francez este așteptată să fie lansată în 2019, conform Autocar.

Presa britanică susține că noul Clio va prelua elemente de design de la modelul Megane și va avea schimbări majore la interior prin utilizarea unor materiale de o calitate mai bună.

Noul Renault Clio va beneficia de tehnologii de ultimă generație, urmând să fie cel mai “smart” model din segmentul său. La interior ar urma să vedem o tabletă centrală care să controleze întregul sistem de infotainment, pe stilul Tesla.

Potrivit informațiilor neoficiale, noul Clio va folosi un motor turbo pe benzină de 0.9 litri, precum și unitatea de 1.3 litri dezvoltată în parteneriat cu Daimler, disponibilă în 3 versiuni de putere: 115 CP, 140 CP și 160 CP. Renault Clio ar putea avea și o motorizare diesel, respectiv propulsorul de 1.5 litri dCi.

Nu este exclus să vedem și un sistem de propulsie micro-hibrid, bazat pe motorul diesel de 1.5 litri, dar acest lucru nu se va întâmpla în momentul lansării.

Via Autocar

 

Comentarii (3)

  • Nu era vorba că sigur renunță la diesel pe viitorul Clio ?
    5 2
  • Potrivit informațiilor neoficiale....adica radio sant
    3 2
  • Tot cu tamburi pe spate o sa fie si modelul 2019?
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru