Renault Clio

Luni, 01 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Clio va fi lansat în 2026. Va avea versiuni hibride și electrice

Renault a confirmat oficial că următoarea generație Clio va fi lansată oficial în 2026. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Renault 5 E-Tech și va avea versiuni cu motoare hibride și electrice.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Modele noi

Mitsubishi Colt a reînviat. Este geamănul lui Renault Clio

Mitsubishi a dezvăluit oficial noua generație Colt, un model asemănător vizual și tehnic cu Renault Clio. Astfel, numele Colt revine în Europa după o pauză de mai bine de un deceniu, iar noul model îl va înlocui pe Space Star.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Renault Clio facelift: design complet nou, fără piele la interior și păstrează un diesel

Renault a lansat oficial noul Clio facelift. Noul model aduce un design nou al părții frontale, cel mai agresiv văzut până acum în istoria subcompactei franceze. Acesta primește 5 motorizări diferite, printre care și un motor hibrid de 145 de cai putere.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna mai: Dacia Sandero, pe locul 9

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene pe luna mai 2021, devansând Renault Clio și Fiat 500. Dacia Sandero s-a clasat pe locul 9, peste Skoda Octavia.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Intern

Renault Clio, disponibil în România și în versiunea hibridă E-Tech de 140 de cai putere: start de la aproape 18.800 de euro

Noua generație Renault Clio este disponibilă în România și în versiunea hibridă E-Tech cu motor de 1.6 litri și 140 de cai putere. Prețul de pornire este de 18.750 de euro, iar constructorul francez oferă patru versiuni de echipare.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Dacia Sandero, apreciată de francezi: 67% dintre participanții la un sondaj cred că modelul are un design mai atractiv decât Renault Clio

67% dintre cei peste 8.000 de participanți la un sondaj de opinie considera că noua generație Dacia Sandero are un design mai agresiv decât Renault Clio.
Marti, 25 August 2020 | General

Renault Clio aniversează 30 de ani de la debut: modelul de clasă mică a fost produs în peste 15 milioane de unități

Renault sărbătorește 30 de ani de la debutul lui Clio. Modelul producătorului francez a ajuns la a cincea generație și a fost produs în peste 15 milioane de unități.
Marti, 30 Iunie 2020 | Economic

Renault Clio, cea mai vândută mașină în Europa în luna mai: Dacia Sandero ocupă poziția a patra, iar Duster este pe opt

Renault Clio a fost cea mai vândută mașină în Europa în luna mai, cu 16.000 de unități, în timp ce Dacia Sandero a ocupat poziția a patra cu peste 10.000 de unități, iar Dacia Duster a încheiat luna pe locul opt cu 9.000 de unități.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în februarie: Renault Clio depășește Volkswagen Golf și urcă pe primul loc. Dacia Sandero coboară pe locul 19

Renault Clio a fost modelul cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna februarie și a depășit Volkswagen pentru mai puțin de 200 de unități. Între timp, Dacia Sandero a coborât pe poziția a 19-a.
Luni, 09 Martie 2020 | Economic

Înmatriculări de mașini noi pe piața din Europa în ianuarie: Volkswagen Golf rămâne modelul preferat al europenilor. Dacia Sandero, pe locul al 17-lea

În luna ianuarie europenii au înmatriculat 26.303 de exemplare Volkswagen Golf. Modelul constructorului german rămâne astfel pe prima poziție în topul de pe Bătrânul Continent.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Motorsport

Noul Renault Clio Rally R2: modelul dedicat raliurilor debutează în etapa din Monte Carlo

Renault a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Clio Rally. Modelul destinat raliurilor va putea fi văzut în premieră în cadrul Raliului Monte Carlo, eveniment în cardul căruia Clio Rally va avea rol de mașină de deschidere.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault: "Noua gamă de hibrizi pentru Clio și Captur are rolul de a înlocui vânzările diesel în scădere"

Renault a admis că a introdus versiuni hibride pentru Clio și Captur cu scopul de a recupera o parte din scăderea vânzărilor înregistrate de versiunile diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Renault prezintă noua gamă de hibrizi: Clio E-Tech de 140 CP și Captur E-Tech Plug-in de 160 CP

Renault Clio a primit o versiune hibridă de 140 de cai putere, în timp ce Renault Captur este disponibil și într-o variantă plug-in hybrid de 160 de cai putere cu autonomie electrică de până la 65 de kilometri în regim urban.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP a publicat topul celor mai sigure mașini testate în 2019: Tesla a câștigat la 3 dintre cele 6 categorii

Tesla Model 3, Model X și Mercedes-Benz CLA se numără printre cele mai sigure mașini testate în 2019 de organizația Euro NCAP, alături de BMW Seria 3, Audi A1 și Renault Clio.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | General

Mașina Anului în Europa în 2020: Ford Puma, pe lista celor 7 finaliști alături de Tesla Model 3, Porsche Taycan sau BMW Seria 1

Organizatorii concursului Mașina Anului în Europa au anunțat lista celor 7 finaliști pentru ediția de anul viitor, iar printre acestea se numără modelele electrice Tesla Model 3 și Porsche Taycan, dar și SUV-ul Ford Puma produs la Craiova.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Intern

Prețuri pentru Renault Clio în România: noua generație pleacă de la 11.900 de euro

Noua generație Renault Clio este disponibilă pe piața din România pentru prețuri care încep de la 11.900 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină SCe de un litru și 65 de cai putere.
Luni, 13 Mai 2019 | Industrie

Renault, suspectată de utilizarea unui sistem de păcălire a emisiilor pentru Captur și Clio: francezii neagă acuzațiile

Renault a utilizat pe modelele Captur și Clio un sistem anti-poluare care nu funcționa la viteze mai mici de 50 km/h, potrivit unor informații din presa franceză. Constructorul a negat acuzațiile.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Tehnologie

Renault-Nissan anunță debutul noului sistem de conectivitate dezvoltat cu Microsoft: Clio și Leaf îl vor primi în acest an

Renault Clio și Nissan Leaf vor fi primele modele ale Alianței Renault-Nissan care vor utiliza noul sistem de conectivitate dezvoltat împreună cu Microsoft, care va oferi acces permanent la internet și servicii de navigație extinse.
Luni, 04 Martie 2019 | Feature

Am văzut pe viu noul Renault Clio: cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre noul model francez

Renault ne-a invitat să vedem noua generație Clio în cadrul unui eveniment secret, desfășurat la Paris. După ce am analizat îndeaproape noul model de clasă mică, am adunat cinci lucruri importante pe care trebuie să le știi despre noul Clio.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Top 10 cele mai vândute modele în România în 2018: Logan este lider, Duster și Sandero pe podium, iar Octavia rămâne cea mai vândută mașină de import

Dacia Logan este lider detașat în topul celor mai vândute modele în România în 2018, în timp ce Duster și Sandero au completat podiumul. Skoda Octavia a rămas cea mai vândută mașină de import după o luptă echilibrată cu Renault Clio.

Tag-uri similare

Renault, vanzari, productie, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, Clio, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Polo, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru