Renault Clio

Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | Tehnologie

Renault R-Link - tableta tactilă pe care o vom vedea pe Clio şi Zoe

Renault a prezentat R-Link, o tabletă tactilă de 18 cm pregătită să preia funcţia de interacţionare cu şoferul şi să debuteze odată cu noile modele Clio şi Zoe.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Modele noi

Noul Renault Clio se va lansa la Salonul Auto de la Paris 2012

Noua generaţie Renault Clio va fi prezentată publicului abia în 2012, în cadrul Salonului de la Paris. modelul va fi mult mai sportiv, va renunţa la varianta cu trei uşi şi va avea materiale de calitate.
Luni, 05 Septembrie 2011 | Autoipoteze

Renault Clio 4: prima imagine

Jurnaliştii francezi profită de o scăpare a celor de la Renault şi anunţă că prototipul din imagine este viitorul Clio 4.
Vineri, 12 August 2011 | Modele noi

Noul Renault Clio va avea un "benzinar" de 0.9 litri şi 85 de cai

Noua generaţie Clio va beneficia de noi motoare cu trei cilindri. Primul va fi o unitate pe benzină de 0.9 litri şi 85 de cai putere. În 2014 va sosi şi un diesel de 1.2 litri şi 98 de cai.
Marti, 19 Iulie 2011 | Modele noi

Renault Clio a primit şi el o versiune Gordini

După Clio RS şi versiunile standard ale modelului de clasă mică primesc o ediţie Gordini. Renault modifică astfel look-ul versiunilor 1.6 benzină şi 1.5 diesel.
Joi, 19 Mai 2011 | Modele noi

Renault Clio şi Zoe: cea mai mare promovare din ultimii 20 de ani

Renault se pregăteşte de cea mai mare campanie publicitară din ultimii 20 de ani. Francezii vor încerca astfel să promoveze noile Clio şi Zoe.
Duminica, 20 Martie 2011 | General

Renault 5 ar putea renaşte

Constructorul francez Renault ar putea da naştere unei versiuni contemporane a lui R5, model care s-a bucurat de un succes enorm în anii '70.
Joi, 17 Martie 2011 | Modele noi

Renault: "Noul Clio va avea un design revoluţionar"

Renault va transforma conceptul DeZir în realitate prin prisma noului Clio. Modelul de serie va debuta în 2012 la Paris şi va reprezenta o revoluţie în design.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Luni, 04 Octombrie 2010 | Modele noi

Viitoarea generaţie Renault Clio va prelua din designul conceptului Dezir

Designul viitorului Renault Clio va fi puternic influenţat de conceptul Dezir, expus zilele acestea la Paris. Modelul francez de serie va trăda similarităţi în partea frontală şi cu viitorul Zoe de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 August 2010 | Tuning

Akrapovic oferă un sistem de evacuare pentru Renault Clio RS

Renault Clio RS a primit o evacuare din titaniu realizată de specialiştii de la Akrapovic. Aceasta este mai uşoară cu 4 kilograme decât versiunea standard şi sistemul complet costă 1.500 de euro.
Vineri, 20 August 2010 | Intern

Ford este cel mai vândut brand de import în România în 2010

În timp ce Dacia îşi păstrează poziţia de lider incontestabil pe piaţa din România, Ford devine cel mai vândut brand de import pe piaţa autohtonă, după şapte luni în care a livrat 5841 de maşini.
Joi, 19 August 2010 | Economic

Topul celor mai vândute modele în luna iulie: Golf, Polo şi Fiesta

Luna iulie a găsit acelaşi Volkswagen Golf în topul celor mai vândute modele din Europa. Pe locurile doi şi trei se poziţionează fratele Polo şi Ford Fiesta.
Luni, 16 August 2010 | Autoipoteze

Prima imagine care anunţă viitoarea generaţie Renault Clio 4

Cea de a patra generaţie a modelului francez Clio este anticipată de o imagine neoficială publicată astăzi pe internet. Subcompactul este aşteptat să debuteze pe stradă abia la sfârşitul anului viitor.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Video

VIDEO: Două reclame noi şi amuzante la Renault Clio RS

Francezii de la Renault au creat două reclame noi la Clio RS facelift. Modelul este promovat ca fiind un mijloc de distracţie veritabil pentru adulţii care vor ceva mai mult.
Miercuri, 19 Mai 2010 | General

Renault Clio sărbătoreşte 20 de ani de la naştere

În 1990 Renault lansa Clio, un model subcompact care scrie şi în prezent istorie pentru constructorul francez. Cei 20 de ani de carieră au adunat peste 10 milioane de exemplare vândute.
Luni, 12 Aprilie 2010 | Industrie

Franta: Dacia Sandero, al doilea model in vanzari in martie

Dacia Sandero a fost foarte aproape sa fie cel mai vandut model din Franta in luna martie. Doar 163 de unitati au despartit modelul romanesc de prima pozitie, detinuta de Peugeot 207.

Tag-uri similare

Renault, vanzari, productie, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, Clio, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Polo, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru