Renault Clio

Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

De la concept futurist la model de oraș: conceptul Trezor, sursa de inspirație pentru viitorul Renault Clio

Noua generație Renault Clio va împrumuta o serie de elemente de design, conectivitate și funcții autonome de la conceptul Trezor, iar lansarea este programată pentru 2018.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Industrie

Renault Clio şi Megane vor rămâne fără motorizări diesel: "Duritatea testelor de emisii va scoate unităţile de pe piaţă"

Renault anticipează că modele subcompacte şi compacte precum Clio şi Megane nu vor mai putea utiliza motoare diesel din cauza înăspririi testelor pentru emisii după scandalul Dieselgate.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Modele noi

Abia lansat, Renault Clio facelift primeşte o versiune specială: Edition One aduce blocuri optice LED şi sistem audio Bose

La scurt timp după apariţia faceliftului, Renault Clio primeşte versiunea specială Edition One care include blocuri optice LED, sistem audio Bose şi alte noutăţi pentru un preţ de pornire de 19.650 euro.
Joi, 28 Iulie 2016 | General

Ai noștri primesc Renault Kadjar, ai lor primesc Nissan Leaf: fiecare englez medaliat cu aur primește o mașină electrică

În Marea Britanie, fiecare medaliat cu aur la Olimpiada de la Rio va primi din partea Nissan un exemplar Leaf auriu.
Luni, 04 Iulie 2016 | Modele noi

Românii vor fi în pas cu Jocurile Olimpice de la Rio: Renault lansează ediţia limitată Olimpic pentru modelele Kadjar, Captur şi Clio

Renault sărbătoreşte Jocurile Olimpice de Rio prin lansarea unei ediţii limitate Olimpic care cuprinde 450 de unităţi Kadjar, Captur şi Clio cu ornamente specifice competiţiei sportive.
Luni, 13 Iunie 2016 | Modele noi

Aproape neschimbat: Renault Clio primeşte un facelift minor, dar şi nivelul de echipare Initiale Paris

Renault Clio a primit un facelift fără schimbări majore, însă modelul francez va beneficia acum şi de nivelul de echipare Initiale Paris.
Vineri, 20 Mai 2016 | Modele noi

Influenţa fratelui mai mare: Renault Clio facelift va prelua elemente de design de la Megane

Renault Clio va primi un facelift prin care va împrumuta numeroase elemente de design de la hatchback-ul compact Megane, însă oferta de motoare va rămâne probabil aceeaşi.
Luni, 14 Decembrie 2015 | General

Cel mai bun din curtea școlii: Renault Clio RS Trophy, cel mai rapid din segment pe Nurburgring

Renault a anunțat că actualul Clio RS Trophy este cel mai rapid hot hatch de segment B pe circuitul de la Nurburgring. Francezul a bătut chiar și mașini din segmentul premium.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Industrie

Maşinile preferate de europeni în ianuarie 2015: Golf, Polo şi Clio sunt în top

Clasamentul vânzărilor auto din luna ianuarie ne arată o piaţă europeană dominată de Volkswagen, care pune două modele pe primele locuri în preferinţele publicului. Renault, Ford şi Opel încearcă să ţină pasul cu marca din Wolfsburg.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Feature

Amintiri din vacanţa de iarnă: 3500 de kilometri cu X-Trail, Clio, Pulsar şi Logan 10 ani

Pe timpul vacanţei de iarnă, membrii echipei Automarket îşi ocupă timpul punând la încercare modele noi pe o perioadă mai lungă. Iar de această dată, toate cele patru maşini au venit din grupul Renault-Nissan.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Renault: "Ne bucurăm că alţi constructori lansează maşini electrice în Europa"

În ciuda faptului că vânzările de vehicule electrice sunt sub aşteptări, cei de la Renault se declară încântaţi că alţi producători de automobile au intrat în acest segment.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Septembrie 2013 | Industrie

Dacia Sandero ajută Renault să devină liderul european al emisiilor de CO2

Renault a bătut toate mărcile din Europa la capitolul emisii de CO2/km. Media emisiilor maşinilor vândute de francezi în primele şase luni ale anului a scăzut vertiginos faţă de anul trecut.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Joi, 09 Mai 2013 | Feature

Echipa de vacanţă: o săptămână cu Adam, Clio şi Juke Nismo

Zilele libere de 1 mai şi cele de Paşte s-au unit pentru a crea o minivacanţă de o săptămână. Ne-am bucurat şi am apucat care încotro alături de trei maşini de oraş, dar cu personalităţi diferite: Opel Adam, Renault Clio şi Nissan Juke Nismo.
Vineri, 15 Martie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea lansa X-Klasse în 2018

Mercedes-Benz ar putea intra pe piaţa automobilelor de clasă mică cu X-Klasse, un nou model prevăzut pentru lansare în 2018. Viitorul model ar putea împărţi platforma cu Renault Clio.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Renault Clio GT: 1.2 TCe de 120 CP pentru "veriga lipsă" (update foto)

Veriga lipsă. Aceasta este cea mai bună descriere pentru noul Clio GT, o versiune de 120 de cai putere care are rolul de a acoperi o parte din prăpastia dintre Clio RS şi versiunile "normale" ale modelului francez.
Joi, 14 Februarie 2013 | Economic

Grupul Renault va miza pe Clio şi Logan pentru a obţine profit în 2013

Francezii de la Renault mizează pe noile generaţii ale lui Clio şi Logan pentru a creşte vânzările în 2013, sperând să obţină profit în raport cu anul precedent.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Modele noi

Renault Clio RS - 200 de cai şi consum mediu de 6.3 litri/100 km

Renault a publicat astăzi un nou set de informaţii pentru Clio RS. Noua generaţie a debutat la Paris, dar ajunge pe stradă abia la mijlocul lunii martie.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cele mai sigure maşini testate în 2012

Într-o lume în care cele cinci stele EuroNCAP sunt din ce în ce mai des oferite maşinilor noi, există câteva modele care ies totuşi în evidenţă prin punctajele la fiecare categorie de testare. Care sunt cele mai sigure maşini testate de EuroNCAP în 2012?

Tag-uri similare

Renault, vanzari, productie, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, Clio, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Polo, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru