Renault Clio

Luni, 24 Decembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII DECEMBRIE: 10 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

Luna decembrie a fost din nou bogată la capitolul test drive. Am putut pune la încercare modele importante pentru piaţa auto românească, precum Dacia Sandero Stepway şi noul Renault Clio.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault amână lansarea lui Zoe pentru a-l favoriza pe Clio

Francezii de la Renault se tem că lansarea lui Zoe la scurtă vreme de la debutul lui Clio ar putea penaliza vânzările modelului echipat doar cu motoare cu ardere internă, aşa că au decis amânarea debutului lui Zoe.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Modele noi

Vechiul Renault Clio rămâne pe piaţă şi se va numi Collection

Renault a anunţat că va păstra în producţie vechea generaţie a modelului Clio, sub denumirea Collection. Modelul va fi disponibil alături de numai două motoare, unul pe benzină şi un diesel.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii oficiale

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja prima versiune Cup a noului Clio RS. Modelul este destinat competiţiilor, are 220 CP şi pleacă de la 37.800 euro fără taxe.
Luni, 08 Octombrie 2012 | Industrie

Renault va produce noul Clio în Turcia şi în Franţa

Renault a anunţat că va demara producţia noii generaţii Clio, în ambele variante de caroserie, la două dintre uzinele sale: Flins din Franţa şi Bursa din Turcia.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Interviu

10 întrebări pentru Laurens van den Acker, ”părintele” noului Clio

Laurens van den Acker, ”părintele” noului Clio şi designerul Renault, a stat de vorbă cu noi la Salonul Auto de la Paris. Olandezul ne-a povestit despre roşul mai frumos decât cel găsit la Ferrari şi despre ce ar fi schimbat la noul Clio.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Renault Clio, în Romania de la 10.200 euro

La doar două săptămâni de la primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Clio, importatorul mărcii pe piaţa din România a publicat şi preţul de pornire al noii subcompacte franţuzeşti.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | Modele noi

Prima imagine a viitorului Renault Clio break

Cel mai recent clip publicat de Renault pe site-ul său dezvăluie accidental un cadru cu posteriorul viitoarei generaţii Clio Estate.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault Clio 4: fotografii şi informaţii oficiale

Renault a prezentat primele imagini oficiale ale celei de-a patra generaţii a modelului său de segment B. Noul Clio împrospătează gama Renault printr-un design modern inspirat de cele mai recente concepte ale francezilor.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio 4: primele fotografii şi informaţii oficiale vin în 3 iulie

Francezii de la Renault se pregătesc de lansarea unuia dintre cele mai importante modele ale lor. A patra generaţie a lui Clio va putea fi admirată săptămâna viitoare şi promite multe la capitolul design.
Marti, 12 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Renault Clio a fost surprinsă pentru prima dată fără camuflaj. Modelul a fost pozat înainte de a intra într-o facilitate de testare a siguranţei, anunţă olandezii de la AutoWeek.
Luni, 21 Mai 2012 | Modele noi

Informaţii noi despre viitorul Renault Clio, o maşină pentru ”plăcerea de a conduce”

O publicaţie franceză a reuşit să afle mai multe despre viitorul Renault Clio. Modelul mic va avea motoare noi, un portbagaj generos şi un spirit dinamic.
Luni, 30 Aprilie 2012 | Modele noi

Noul Renault Clio 4: primul teaser

Renault ne familiarizează cu formele noului Renault Clio 4 printr-o imagine-teaser interesantă. Modelul va fi lansat în toamna acestui an, la Salonul de la Paris.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va avea un motor TCe de 899 cmc şi 90 CP

Cea de-a patra generaţie a lui Clio va fi oferită şi cu un motor TCe cu trei cilindri care va dezvolta 90 CP. Unitatea va înlocui treptat TCe-ul de 1.2 litri şi 100 CP.
Vineri, 16 Martie 2012 | Industrie

Slovenia: Renault reduce producţia şi numărul de salariaţi la cel mai mare exportator al ţării

Fabrica Revoz a celor de la Renault, cel mai mare exportator al ţării respective, va reduce producţia şi numărul de angajaţi pentru a răspunde cererii scăzute pentru modelele Clio, Twingo şi Wind.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Joi, 02 Februarie 2012 | Fotospion

FOTO SPION: Renault testează un model nou prin România

Un cititor Automarket a surprins un prototip Renault în timpul testelor prin România. Silueta modelului din imagini ne duce cu gândul la cea de-a patra generaţie a lui Clio sau la noul Zoe.

Tag-uri similare

Renault, vanzari, productie, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, Clio, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Polo, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru