Renault Clio

Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Industrie

Top 25: cele mai vândute mașini în Europa în 2018. VW Golf rămâne pe prima poziție, în timp ce Dacia Sandero urcă pe locul al 11-lea

Volkswagen Golf ocupă prima poziție în topul celor mai bine vândute mașini în Uniunea Europeană în 2018, cu 445.754 de unități. Dacia Sandero a urcat pe poziția a 11-a a clasamentului general, în timp ce SUV-ul Duster încheie anul pe locul al 17-lea.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noua generație Renault Clio: design modern, ecran multimedia de 9.3 inch și instrumentar de bord digital de 10 inch

Noua generație Renault Clio include un sistem multimedia cu ecran de 9.3 inch și un instrumentar de bord digital în versiuni de 7 inch și 10 inch.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Renault Clio: hatchback-ul se lansează în 28 ianuarie

Renault a publicat un teaser video care anticipează lansarea noii generații a hatchback-ului Clio prin prezentarea unor elemente de design.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Renault lansează linia de accesorii RS Performance dedicată lui Clio RS: elemente de caroserie și echipamente derivate din cele utilizate în motorsport

Renault a introdus linia de accesorii RS Performance pentru Hot Hatch-ul Clio RS. Francezii propun un kit de caroserie derivat din cel al conceptului Clio RS 16 și un pachet de performanță cu accesorii preluate din motorsport. În viitorul apropiat, francezii vor oferi o astfel de linie și pentru Megane RS.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Detalii despre versiunile hibride Renault: motor pe benzină de 1.6 litri, două motoare electrice și autonomie de 50 de kilometri

Versiunile hibride ale lui Renault Clio, Megane și Captur vor fi echipate cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice, iar autonomia în regim electric va ajunge la 50 de kilometri.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noutăți în gama Renault pentru 2020: Clio va primi versiune hibridă, iar Megane și Captur vor avea variante plug-in hybrid

Renault Clio va primi o variantă hibridă, în timp ce Megane și Captur vor beneficia de versiuni plug-in hybrid începând din 2020, o dată cu lansarea noilor generații.
Marti, 07 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de Renault pentru următoarea perioadă: Kadjar facelift în această toamnă și noua generație Clio în primăvara anului viitor

Urmează o perioadă aglomerată pentru Renault. SUV-ul Kadjar facelift va fi prezentat în această toamnă, iar în prima partea a anului viitor vom face cunoștință cu noul Clio. Tot în 2019, francezii vor veni pe piață cu Talisman facelift, dar și cu o nouă generație a modelului electric Zoe.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Renault Clio, surprinsă în timpul testelor: hatchback-ul va debuta în 2019 cu un interior complet revizuit și tehnologii moderne

Noua generație Renault Clio va fi prezentată la începutul anului viitor. Hatchback-ul constructorului francez va avea un design inspirat de Megane, un interior revizuit și motorizări noi pe benzină. Conform zvonurilor, francezii nu renunță la propulsorul diesel de 1.5 litri.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Noua generație Renault Clio ar putea avea o gamă simplificată de motorizări: fără versiuni RS și RS Trophy

Noua generație Renault Clio se va baza pe un singur motor pe benzină și o singură unitate diesel,iar versiunile RS și RS Trophy vor fi eliminate din gamă, potrivit unor informații din presa franceză.
Marti, 26 Iunie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Renault Clio: lansare în 2019, interior complet refăcut și tehnologii de ultimă generație

Noua generație Renault Clio este așteptată anul viitor pe piață cu elemente de design preluate de la Megane, precum și cu un interior complet schimbat. Noul model va beneficia de tehnologii de ultimă generație, printre care și o tabletă pe modelul Tesla, potrivit presei britanice.
Luni, 11 Iunie 2018 | Economic

Dacia face performanță în Germania: în luna mai, Sandero și Duster au fost peste Renault Clio și Captur

Dacia se descurcă bine și pe piața din Germania. Nemții au prins gustul modelelor produse la Mioveni, iar în luna mai, Duster și Sandero au reușit să treacă de modele precum Renault Clio și Hyundai i20 sau Renault Captur și Ford EcoSport.
Duminica, 29 Aprilie 2018 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai vândută mașină în Europa în primele 3 luni ale anului: Renault Clio și Ford Fiesta completează podiumul

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în primul trimestru al anului, cu aproape 134.000 de unități, în timp ce Renault Clio a surclasat Ford Fiesta pentru mai puțin de 2.000 de unități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Renault Clio va fi produsă aproape integral în Turcia: subcompacta apare în toamnă cu un interior revoluționar

80% din producția noii generații Renault Clio va fi realizată în Turcia, în timp ce uzina din Franța va realiza doar 6% dintre unități și numai în primii 2-3 ani de la lansarea pe piață.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Economic

Volkswagen Golf, mașina cu cele mai mari vânzări în Europa în 2017. Sandero, locul 15 cu aproape 200.000 de unități

Volkswagen Golf ocupă prima poziție în topul celor mai bine vândute mașini în Europa în 2017, cu 483.000 de unități, iar modelul german este urmat de Renault Clio și Volkswagen Polo. Dacia Sandero ocupă locul 15 cu aproape 200.000 de unități.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Renault Clio RS 18: ediție limitată care oferă elemente inspirate din Formula 1

Renault a publicat primele fotografii cu ediția limitată Clio RS 18. Versiunea propusă de Renault împrumută o serie de elemente vizuale inspirate de monopostul de Formula 1 utilizat de echipa constructorului francez.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Modele noi

Detalii proaspete despre noua generație Renault Clio: se lansează în toamnă cu schimbări majore la interior

Noua generație Renault Clio va fi prezentată oficial în septembrie și va beneficia de elemente de design de la Megane și Talisman, dar și de îmbunătățiri majore la interior.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Modele noi

Mitsubishi pregătește un nou rival pentru Ford Fiesta: subcompacta va utiliza aceeași platformă și motoare ca viitorul Renault Clio

Mitsubishi Space Star va fi înlocuit cu un nou model subcompact care va prelua platforma și gama de motoare de pe noul Renault Clio, ca urmare a integrării japonezilor în Alianța Renault-Nissan.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Clio: Următoarea generație a compactei franceze va primi versiune hibridă și funcții autonome în 2019

Renault Clio va primi odată cu următoarea generație din 2019 o versiune hibridă și funcții autonome, potrivit șefului Renault Europe.
Luni, 31 Iulie 2017 | Economic

Statistici la jumătate de an: Volkswagen Golf conduce clasamentul celor mai bine vândute modele din Europa, în timp ce Sandero se poziționează pe locul 17

Volkswagen Golf este cel mai popular model în Europa în prima jumătate a anului. Peste 235.000 de exemplare au fost comercializate în primul semestru. Dacia Sandero se poziționează pe locul 17, cu peste 100.000 de unități.
Joi, 16 Martie 2017 | Industrie

Renault, suspectată că utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor. Constructorul neagă toate acuzaţiile

Autorităţile franceze suspectează că Renault utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor după ce testele pentru Captur şi Clio au evidenţiat emisii de oxid de azot de 4 ori mai mari. Constructorul neagă acuzaţiile şi susţine că respectă regulamentele.

Tag-uri similare

Renault, vanzari, productie, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, Clio, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Polo, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru