Ford Fiesta

Vineri, 14 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford Fiesta ar putea reveni ca model electric. Construit în parteneriat cu Volkswagen

Potrivit celor mai recente zvonuri, Ford Fiesta ar putea reveni sub forma unui model cu zero emisii. Un alt fruct al colaborării cu germanii de la Volkswagen.
Luni, 03 Iulie 2023 | Industrie

Ford: ultimul exemplar Fiesta va fi produs în 7 iulie

Ford a confirmat oficial că ultimul exemplar al emblematicului Fiesta va fi produs în 7 iulie. Modelul subcompact de succes al mărcii americane va fi retras după o producție care a durat 47 de ani.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Puma, cel mai bine vândut model Ford din Europa în primele 6 luni

Puma a fost cel mai căutat model Ford din Europa, în prima jumătate din 2021, SUV-ul depășind la vânzări pe Fiesta sau Focus.
Vineri, 07 August 2020 | Masini electrice si hibride

Ken Block va concura în prima cursă din seria Projekt E: americanul va lua startul la volanul unui Fiesta electric pregătit pentru rallycross

Pilotul și cascadorul american Ken Block va participa în prima etapă a Projekt E, categorie dedicată vehiculelor electrice preparate pentru rallycross. Americanul va concura cu un Fiesta ERX echipat cu trei motoare electrice care dezvoltă 612 cai putere.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Intern

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și în România: prețurile pornesc de la aproape 17.500 de euro

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și pe piața din România. Cea mai accesibilă Fiesta MHEV are un preț de pornire de 17.450 de euro, în timp ce Ford Focus echipat cu noul sistem pornește de la 20.250 de euro.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Ford Fiesta: versiuni mild-hybrid la 48V și o nouă transmisie automată cu șapte trepte

Ford a introdus o serie de noutăți pentru Fiesta. Hatchback-ul de clasă mică va fi disponibil în premieră cu un sistem mild-hybrid la 48V în versiuni de 125 CP și 155 CP. În plus, Ford oferă o nouă transmisie automată cu șapte trepte, dar și un pachet îmbunătățit de sisteme de siguranță.
Marti, 17 Martie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noul Ford Fiesta Rally 4: modelul destinat raliurilor dezvoltă 213 CP și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 aprilie

Divizia M-Sport Ford din Polonia a pregătit o serie de informații referitoare la noul Fiesta Rally 4. Modelul destinat raliurilor înlocuiește vechiul Fiesta R2 și propune atât modificări la nivelul suspensiilor, cât și îmbunătățiri în dreptul motorizării. Comenzile vor fi deschise începând cu 1 aprilie.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Ford va reduce producția modelului Fiesta: “Avem cerere mai slabă din sudul Europei și Marea Britanie”

Ford va reduce producția modelului Fiesta din cauza cererii slabe din sudul Europei și Marea Britanie, de la 5 la 4 zile pe săptămână, planul urmând să fie aplicat până la sfârșitul anului. Uzina din Koln produce 1.150 de exemplare Fiesta pe zi, iar 30% dintre ele sunt destinate pieței britanice.
Vineri, 26 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Ford Fiesta ST se prezintă

Nu puteam avea o expediție pe cele mai frumoase drumuri din România fără un „pocket rocket”. Adică noul Fiesta ST, un hot hatch de clasă mică, gata să-ți smulgă onomatopee și să îți reamintească de pedigree-ul sportiv al modelelor Ford.
Marti, 26 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford va lansa anul viitor versiuni mild hybrid pentru Fiesta și Focus: cele două modele vor fi prezentate la Amsterdam pe 2 aprilie

Ford a anunțat că va introduce versiuni mild hybrid la 48V pentru Fiesta și Focus, începând cu 2020. Sistemul va fi disponibil pentru motorizarea EcoBoost de 1.0 litri, iar cele două modele vor fi prezentate pe data de 2 aprilie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Amsterdam.
Duminica, 14 Octombrie 2018 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Ford Fiesta: modelul de clasă mică este disponibil în versiunile Red și Black Edition

Ford a pregătit edițiile speciale Fiesta Black Edition și Red Edition. Indiferent de versiunea aleasă, modelul de clasă mică are la bază nivelul de echipare ST-Line și integrează accesorii speciale pentru caroserie și interior.
Joi, 17 Mai 2018 | Intern

Prețuri Ford Fiesta ST pentru piața din România: Hot Hatch-ul de 200 CP pleacă de la 19.750 de euro

Noul Ford Fiesta ST este disponibil și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune a Hot Hatch-ului constructorului american pleacă de la 19.750 de euro. Sub capota noii generații Fiesta ST se află un motor de 1.5 litri EcoBoost cu trei cilindri care produce 200 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 29 Aprilie 2018 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai vândută mașină în Europa în primele 3 luni ale anului: Renault Clio și Ford Fiesta completează podiumul

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în primul trimestru al anului, cu aproape 134.000 de unități, în timp ce Renault Clio a surclasat Ford Fiesta pentru mai puțin de 2.000 de unități.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Modele noi

Ford a lansat noul Fiesta Van: modelul de clasă mică are două locuri și un volum de încărcare de 1.000 de litri

Ford a prezentat noul Fiesta Van, o utilitară destinată orașului. Modelul Ovalului Albastru a renunțat la bancheta din spate, iar acum promite un volum de încărcare de 1.000 de litri.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Economic

Volkswagen Golf, mașina cu cele mai mari vânzări în Europa în 2017. Sandero, locul 15 cu aproape 200.000 de unități

Volkswagen Golf ocupă prima poziție în topul celor mai bine vândute mașini în Europa în 2017, cu 483.000 de unități, iar modelul german este urmat de Renault Clio și Volkswagen Polo. Dacia Sandero ocupă locul 15 cu aproape 200.000 de unități.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Industrie

Ford mărește producția Fiesta în Europa ca să facă față cererii ridicate: 100 de unități vor ieși zilnic, în plus, pe poarta fabricii

Ford a anunțat că mărește producția modelului Fiesta în Europa datorită cererii ridicate. Astfel, pe poarta fabricii din Koln (Germania) vor ieși zilnic, în plus, 100 de unități Fiesta.
Luni, 31 Iulie 2017 | Economic

Statistici la jumătate de an: Volkswagen Golf conduce clasamentul celor mai bine vândute modele din Europa, în timp ce Sandero se poziționează pe locul 17

Volkswagen Golf este cel mai popular model în Europa în prima jumătate a anului. Peste 235.000 de exemplare au fost comercializate în primul semestru. Dacia Sandero se poziționează pe locul 17, cu peste 100.000 de unități.
Joi, 13 Iulie 2017 | Intern

Noua generație Ford Fiesta este disponibilă în România: prețurile încep de la 11.900 de euro

Noua generație Ford Fiesta poate fi cumpărată acum în România cu două niveluri de echipare și este disponibilă cu 3 motorizări pe benzină și două diesel. Prețul de bază este de 11.900 de euro.
Joi, 18 Mai 2017 | Industrie

Ford a demarat producția noii generații Fiesta: cea mai vândută mașină europeană este construită la Koln

Producția noii generații Ford Fiesta a început la fabrica constructorului de la Koln cu o cadență de o unitate la numai 68 de secunde.
Sambata, 29 Aprilie 2017 | Industrie

Volkswagen Golf a fost detronat după 7 ani: Ford Fiesta a devenit cea mai vândută mașină în Europa

Ford Fiesta este modelul cu cele mai bune vânzări în Europa în luna martie, reușind astfel să detroneze Volkswagen Golf, care a dominat clasamentul în ultimii 7 ani. Diferența dintre cele două modele a fost de numai 468 de unități.

Tag-uri similare

Ford, Fiat, Mazda, Europa, WRC, Volkswagen Golf, Fiat 500, 500, Focus, Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru