Ford Fiesta

Vineri, 24 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Mister elucidat: noua generație Ford Fiesta ST are un motor 1.5 EcoBoost cu doar trei cilindri care dezvoltă 200 CP

Premieră absolută în gama modelelor semnate de divizia Ford Performance: un motor cu trei cilindri își face debutul pe un model din gama sportivă Ford. Noua generație Fiesta ST vine cu 200 CP storși dintr-un EcoBoost de 1.5 litri. Diferențele vor fi resimțite la consum și emisii, care scad.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | Modele noi

Ford pregătește lansarea noului Fiesta ST cu un teaser video

Ford a publicat un teaser video al viitorului Fiesta ST. versiunea sportivă este așteptată în viitorul apropiat cu un motor Ecoboost de numai un litru.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Modele noi

Noua generație Ford Fiesta surprinde: versiune de lux Vignale, diesel de 120 de cai și variantă crossover

Ford Fiesta primește cel mai puternic motor diesel din istoria modelului, numeroase sisteme de siguranță și un interior cu tehnologie modernă. Modelul este disponibil în 4 versiuni de echipare, inclusiv varianta premium Vignale.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Notați în calendar: noua generație Ford Fiesta va fi prezentată în 29 noiembrie

Ford Fiesta ajunge la finalul lunii noiembrie la a șaptea generație. Modelul-simbol al celor de la Ford va fi anunțat la Koln și va apărea în showroom-uri în primăvara anului 2017.
Luni, 31 Octombrie 2016 | Modele noi

Ford schimbă strategia: viitoarele modele vor fi adaptate fiecărei regiuni în parte

Ford renunţă la strategia de a lansa modele globale în favoarea unui concept care prevede dezvoltarea maşinilor în funcţie de regiunea în care vor fi vândute. Primul pe listă este Focus.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Economic

Ford Fiesta suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: compacta germană are cel mai mic avans din ultimul an în clasamentul celor mai bine vândute modele

Ford Fiesta se apropie de detronarea lui Volkswagen Golf în topul celor mai bine vândute modele din principalele pieţe europene, în timp ce Nissan Qashqai este SUV-ul preferat al clienţilor.
Vineri, 17 Iunie 2016 | Industrie

Ford schimbă strategia pentru clasa mini şi subcompactele din Europa: Ka+ devine model de bază, iar Fiesta va fi mai bine echipată

Ford renunţă la modelele de clasă mică destinate Europei şi îşi concentrează atenţia pe Ka+ şi Fiesta, care se vor adresa unui public diferit.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Ei sunt premianții. Ce mașini au cumpărat europenii în 2015?

Volkswagen domină vânzările europene: modelele mărcii germane au reușit să fie primele în 3 dintre cele 12 segmente ale pieței. Au fost și surprize în clasamente, dar și lideri incontestabili care par de neatins.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Ford Fiesta este cel mai bine vândut model din segment în prima jumătate a anului

Ford sărbătorește un nou rezultat de vânzări al lui Fiesta. Subcompacta americanilor este din nou cel mai bine vândut model al clasei la nivel european în prima jumătate a anului.
Vineri, 15 Mai 2015 | Modele noi

Ford Fiesta primeşte noi culori, motorizări şi dotări în ofertă

Ford a anunţat o actualizare a gamei Fiesta prin introducerea de noi culori, motorizări şi dotări în ofertă. Cea mai eficientă variantă a modelului, Fiesta ECOnetic, are acum un consum mixt de 3.2 litri la sută.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Industrie

Maşinile preferate de europeni în ianuarie 2015: Golf, Polo şi Clio sunt în top

Clasamentul vânzărilor auto din luna ianuarie ne arată o piaţă europeană dominată de Volkswagen, care pune două modele pe primele locuri în preferinţele publicului. Renault, Ford şi Opel încearcă să ţină pasul cu marca din Wolfsburg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Februarie 2015 | Economic

Unul din cinci modele Ford vândute în 2014 este echipat cu motorul 1.0 Ecoboost

Ford se bucură din plin de scăderea preţului petrolului. Tot mai mulţi clienţi optează pentru motorul 1.0 Ecoboost, anul 2014 fiind unul record din acest punct de vedere.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Modele noi

Ford Fiesta ar putea primi o variantă RS

Ford ar putea lansa o versiune RS a lui Fiesta în viitorul apropiat. Aceasta ar urma să fie dezvoltată de divizia Ford Performance şi este aşteptată să debuteze în 2017.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | Intern

Rezultate excelente pentru Ford în România în 2014: creştere de peste 40% a vânzărilor

Vânzările Ford în România au crescut cu peste 40% în 2014. Cel mai popular model al mărcii americane este Fiesta, cu peste 2.500 de clienţi în ţara noastră.
Luni, 27 Octombrie 2014 | O lume nebuna

Record mondial: Un britanic a reuşit să tracteze 14 exemplare Ford Fiesta care cântăreau 16 tone

Un britanic a reuşit să stabilească un nou record mondial pentru cele mai multe maşini tractate. El a reuşit să tragă 14 exemplare Ford Fiesta, care cântăreau aproximativ 16 tone.
Joi, 07 August 2014 | Economic

Ford 1.0 Ecoboost, best-seller în Europa: una din cinci mașini vândute de Ford este echipată cu Motorul Anului

Ford 1.0 Ecoboost se bucură de succes pe piaţa din Europa. În primele şase luni ale anului unul din cinci modele Ford a fost echipat cu motorul cu trei cilindri.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Economic

Ford Fiesta a devenit cea mai vândută maşină din istoria Marii Britanii

Ford Fiesta este, oficial, cel mai vândut model din istoria pieţei auto din marea Britanie. Modelul subcompact a depăşit un record stabilit anterior tot de un produs al Ovalului Albastru: Escort.
Miercuri, 18 Iunie 2014 | Modele noi

Motorul 1.0 EcoBoost ajunge la 140 CP pe două versiuni speciale ale lui Fiesta: Red şi Black Edition

Dacă 125 de cai putere storşi din motorul turbo de un litru multipremiat la concursurile de profil nu vi se păreau mulţi, Ford plusează pe versiunile speciale Fiesta Red şi Black Edition cu o variantă de 140 CP.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Craiova nu va produce Fiesta: noua generaţie a modelului Ford va fi asamblată la uzina din Koln

Ford a anunţat oficial că va produce noua generaţie a modelului Fiesta în cadrul uzinei sale din Koln. Şi Uzina de la Craiova se afla printre candidaţii capabili să producă sub-compacta.

Tag-uri similare

Ford, Fiat, Mazda, Europa, WRC, Volkswagen Golf, Fiat 500, 500, Focus, Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru