Ford pregătește lansarea noului Fiesta ST cu un teaser video

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un teaser video al viitorului Fiesta ST. versiunea sportivă este așteptată în viitorul apropiat cu un motor Ecoboost de numai un litru.

Dezvăluită în premieră mondială în noiembrie anul trecut, noua generație Ford Fiesta este așteptată pe stradă în cursul acestui an.

Până atunci, constructorul american caută să atragă atenția fanilor săi cu încă o premieră, extrem de așteptată. Este vorba despre versiunea sportivă a subcompactei: Fiesta ST. Ford a publicat un clip teaser, care anticipează debutul noului Fiesta ST.

Modelul își va face apariția în data de 24 februarie, în varianta de caroserie cu cinci uși. Deși nu există detalii despre ceea ce vom vedea sub capotă, oficialii Ford au vorbit în trecut despre posibilitatea de a renunța la motorul actual cu patru cilindri, de 1.6 litri și 197 de cai putere.

Urmareste Automarket
Locul acestuia ar putea fi luat de un motor Ecoboost cu numai trei cilindri.
pare greu de crezut că unitatea de numai un litru ar putea fi modificată pentru a livra cel puțin 200 de cai putere, însă Ford a experimentat un astfel de tuning încă din 2012. În prezent, cea mai puternică versiune a motorului 1.0 Ecoboost este de 140 de cai putere.

Pe lângă noul motor, Ford Fiesta ST va beneficia de un șasiu îmbunătățit, de frâne noi și de o direcție recalibrată. Nu va lipsi nici pachetul aerodinamic special și nici jantele mai generoase.

În condițiile în care versiunea de serie a noului Fiesta nu a fost încă lansată pe piață, derivatul ST se va lăsa așteptat și mai mult, debutul său fiind estimat cel mai probabil la finalul lui 2017, începutul lui 2018.

Comentarii (1)

  • 1.5 benzina...200HP
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru