Ford Fiesta ST

Luni, 24 Februarie 2020 | Tuning

Mountune a pregătit un nou pachet de performanță pentru Ford Fiesta ST: motorul cu trei cilindri dezvoltă acum 235 CP și 350 Nm

Tunerul Mountune a lansat un nou pachet de performanță pentru Hot Hatch-ul Ford Fiesta ST. Mulțumită modificărilor, motorul de 1.5 litri EcoBoost cu trei cilindri dezvoltă 235 CP și 350 Nm.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Vineri, 26 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Ford Fiesta ST se prezintă

Nu puteam avea o expediție pe cele mai frumoase drumuri din România fără un „pocket rocket”. Adică noul Fiesta ST, un hot hatch de clasă mică, gata să-ți smulgă onomatopee și să îți reamintească de pedigree-ul sportiv al modelelor Ford.
Marti, 19 Martie 2019 | Tuning

Mountune a pregătit un pachet de performanță pentru Ford Fiesta ST: motorul de 1.5 litri EcoBoost oferă acum 225 CP și 340 Nm

Casa de tuning Mountune oferă un pachet de performanță pentru Hot Hatch-ul Ford Fiesta ST. Mulțumită acestuia, motorul de 1.5 litri EcoBoost oferă 225 de cai putere, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc "în mai puțin de 6 secunde".
Marti, 10 Iulie 2018 | General

Ford Fiesta ST face spectacol într-o mină de sare: cei 200 CP au fost exploatați de Elfyn Evans, pilot în WRC

Noua generație Ford Fiesta ST a filmat un clip de promovare într-o mină de sare din Europa. Tunelul folosit de americani se află la 400 de metri sub pământ, iar la volanul Hot-Hatch-ului de 200 de cai putere s-a aflat Elfyn Evans, pilot în cadrul WRC.
Duminica, 20 Mai 2018 | Modele noi

Ford are planuri noi pentru Fiesta: transmisie automată pe ST și versiune RS

Actuala generație Ford Fiesta ST poate fi comandată doar cu o cutie manuală. Conform unor informații apărute la nivel internațional, constructorul american are în plan lansarea unei versiuni cu transmisie automată cu dublu ambreiaj. De asemenea, Ford nu exclude prezentarea unui Fiesta RS.
Joi, 17 Mai 2018 | Intern

Prețuri Ford Fiesta ST pentru piața din România: Hot Hatch-ul de 200 CP pleacă de la 19.750 de euro

Noul Ford Fiesta ST este disponibil și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune a Hot Hatch-ului constructorului american pleacă de la 19.750 de euro. Sub capota noii generații Fiesta ST se află un motor de 1.5 litri EcoBoost cu trei cilindri care produce 200 de cai putere.
Luni, 12 Martie 2018 | Modele noi

Noi detalii tehnice despre noua generație Ford Fiesta ST: 1.5 Turbo de 200 CP, diferențial cu alunecare limitată și funcție Launch Control

Ford a publicat informații noi despre Fiesta ST. Hot Hatch-ul de segment B va fi disponibil cu un diferențial cu alunecare limitată, cu o suspensie inteligentă și cu Launch Control.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 10 mașini sport pe care nu trebuie să le ratezi. Fotografii de la salon

Ferrari 812 Superfast, Alpine A110 și McLaren 720S se numără printre cele mai atractive mașini sport prezentate la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 24 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Mister elucidat: noua generație Ford Fiesta ST are un motor 1.5 EcoBoost cu doar trei cilindri care dezvoltă 200 CP

Premieră absolută în gama modelelor semnate de divizia Ford Performance: un motor cu trei cilindri își face debutul pe un model din gama sportivă Ford. Noua generație Fiesta ST vine cu 200 CP storși dintr-un EcoBoost de 1.5 litri. Diferențele vor fi resimțite la consum și emisii, care scad.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | Modele noi

Ford pregătește lansarea noului Fiesta ST cu un teaser video

Ford a publicat un teaser video al viitorului Fiesta ST. versiunea sportivă este așteptată în viitorul apropiat cu un motor Ecoboost de numai un litru.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Modele noi

Ford Fiesta a ajuns la a şaptea generație: prima fotografie oficială

Ford a dezvăluit prima imagine cu noua generaţie Fiesta. Modelul Ford va avea 4 versiuni speciale, printre care Vignale (alură premium) și Active (gardă la sol înălțată, valențe de crossover). Motorul Ecoboost de 1.0 litri va avea funcţie de dezactivare a cilindrilor.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Tuning

Cu un Ford Fiesta ST și 5000 de euro ai șanse să îl bați pe Renault Megane RS

Pentru cei care nu sunt mulțumiți de puterea oferită în standard de Ford Fiesta ST, Mountune a pregătit un kit capabil să facă din micul model o adevărată rachetă, demnă să rivalizeze cu legende precum Renault Megane RS.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | Modele noi

Multilateral dezvoltat: Ford analizează un viitor Fiesta ST cu motor 1.0 EcoBoost

Dacă credeați că multipremiatul motor 1.0 EcoBoost și-a arătat deja limitele în termeni de flexibilitate, unul dintre marii oficiali Ford Europa ne aprinde imaginația: "analizăm implementarea motorului pe viitorul Fiesta ST".
Luni, 26 Septembrie 2016 | Modele noi

Pentru un acces mai uşor pe locurile din spate: Ford Fiesta ST, disponibil acum şi în versiune cu 5 uşi

Ford Fiesta ST va putea fi cumpărat şi în versiune cu 5 uşi pentru a oferi pasagerilor acces mai facil la locurile de pe bancheta din spate.
Vineri, 26 Februarie 2016 | General

Gymkhana 8 s-a copt la soare în Dubai și va debuta alături de Ford Fiesta ST și flota de supercaruri a poliției saudite

Ken Block a anunțat că un nou episod din seria Gymkhana va fi dezvăluit în data de 29 februarie. Gymkhana 8 a fost filmată în Dubai și are în prim plan un Ford Fiesta ST de 650 de cai putere.

Tag-uri similare

Ford B-Max, Ford Fiesta ST, Ford 1.0 EcoBoost, Ford Fusion, Ford Fiesta facelift, Ford Fiesta EcoBoost, Ford 1.6 EcoBoost, Ford Fiesta LED
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru