Gymkhana 8 s-a copt la soare în Dubai și va debuta alături de Ford Fiesta ST și flota de supercaruri a poliției saudite

de Bogdan Mirică
Vineri, 26.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ken Block a anunțat că un nou episod din seria Gymkhana va fi dezvăluit în data de 29 februarie. Gymkhana 8 a fost filmată în Dubai și are în prim plan un Ford Fiesta ST de 650 de cai putere.

Fanii fenomenului Gymkhana nu mai au mult de așteptat. Partea a opta a clipului în care celebrul Ken Block se strecoară în drift printre obstacole va fi publicată în data de 29 februarie.

A fost prezentată și mașina cu care Block va realiza cascadoriile: un Fiesta ST echipat cu 650 de cai putere, un rollcage, o suspensie specială, anvelope Toyo și o caroserie pe care au fost aplicate mai multe folii care își schimbă culoarea sau devin reflectorizante în întuneric. Asta ar putea însemna că unele scene din Gymkhana 8 se vor desfășura noaptea, oferind o strălucire aparte mașinii.

Esential 650 de cai putere va avea exemplarul Ford Fiesta ST din Gymkhana 8.
Spectacolul luminos va fi cu totul special și pentru că drifturile au fost filmate în Dubai, unul dintre cele mai futuriste și populate orașe din Orientul Mijlociu. Într-o postare recentă de pe o rețea socială, Ken Block își cere scuze că a blocat trficul și a creat aglomerație în orașul saudit.

De asemenea, tot potrivit unei fotografii postate pe Facebook, ne putem aștepta ca Fiesta lui Ken Block să fie urmărită de cele mai tari supercaruri ale Poliției din Dubai.

Un lucru este însă cert: americanul va face cerculețe în interiorul celui mai scump pătrat din lume, după cum însuși Block declară. Este un pătrat alcătuit din toate acest mașini de poliție extrem de scumpe: Ford Mustang, Porsche 911, Ferrari FF, Maserati GranTurismo, McLaren 650S, BMW i8, Mercedes G55 AMG, Bugatti Veyron și Audi R8.

Comentarii (1)

  • Aoleu: Dubai, oras saudit? Ford Mustang, masina (de politie) extrem de scumpa?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru