Gymkhana devine Electrikhana. Ken Block revine în celebra serie alături de Audi e-tron

de Alexandru Monenciu
Joi, 30.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ken Block tocmai a semnat un parteneriat cu Audi și a anunțat că revine în celebra serie Gymkhana. Următorul clip este programat pentru 2022 și va fi denumit Electrikhana.

Ken Block este unul dintre cei mai cunoscuți piloți americani, fiind cunoscut în toată lumea mai ales pentru seria Gymkhana. În urmă cu mai bine de un an, Block a anunțat că ia o pauză de la celebra serie și îi lasă locul unui alt american avid de adrenalină: Travis Pastrana.

Acum, însă, Block a semnat un parteneriat cu Audi și anul viitor îl vom vedea din nou în seria Gymkhana. Sau mai bine spus, Electrikhana, pentru că așa se va numi noul episod în care americanul va pilota "un Audi e-tron strict secret."

Cu ocazia semnării contractului cu Audi, Block a fost la Ingolstadt și a condus un Audi Sport quattro din 1984 și un RS e-tron GT pe circuitul de teste al germanilor.

"Are foarte mult cuplu, frânează incredibil, cu siguranță livrează, știți? Ca și cum ar fi o mașină de curse cu un interior foarte frumos," a spus Block după ce a condus modelul electric cu 598 de cai putere al mărcii din Ingolstadt.

Cât despre trecerea la modele cu zero emisii, americanul susține că este ceva nou pentru el și că acestea sunt viitorul.

via Audi

Comentarii (3)

  • Seriff
    Un moment penibil.
    8 3
  • Cine îi îmbracă pe-ăștia, băi, frate?!?
    4 0
  • inexorabil
    S-a adaptat și ăsta "celor mai noi cuceriri ale științei și tehnicii" (care, de fapt, sunt cele mai vechi).
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru