Ford Fiesta facelift

Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Ford prezintă noul Fiesta facelift: sistem micro hibrid și mai mult cuplu pentru Fiesta ST

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Fiesta facelift. Modelul de clasă mică vine acum cu faruri LED în standard, iar versiunea sportivă Fiesta ST beneficiază de mai mult cuplu.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Industrie

Ford măreşte producţia lui Fiesta pentru a răspunde cererii

Ford a anunţat că va mări producţia lui Fiesta, model construit la uzina din Köln, Germania. Fiesta este cel mai bine vândut model al segmentului B din Europa.
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.
Luni, 13 Mai 2013 | General

Ford combate vânzările slabe cu o nouă campanie publicitară în Europa

Ford a anunţat că va demara o nouă campanie publicitară cu ocazia finalei UEFA Champions League. Noile reclame vor promova tehnologiile cu care vin echipate noile modele ale americanilor.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Intern

Ford Fiesta facelift costă 11.400 de euro în România

Ford a lansat în România noul Fiesta facelift, model introdus în cadrul Salonului Auto de la Paris. Hatchback-ul americanilor pleacă de la 11.400 de euro pe piaţa autohtonă.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Cele mai importante maşini care vin în România în prima jumătate a anului 2013

2013 se anunţă un an dificil pentru industria auto, dar asta nu înseamnă că nu vom avea parte de lansări de modele noi importante. Iată la ce să ne aşteptăm în prima parte a anului.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Industrie

Ford a început producţia noului Fiesta facelift

Ford a anunţat demararea producţiei noului Fiesta facelift la uzina din Koln. Primele exemplare vor ajunge la clienţi spre sfârşitul acestui an.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Ford Fiesta facelift - primele imagini şi informaţii oficiale (+video)

Ford va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul lui Fiesta. O faţă complet nouă, un interior uşor revizuit şi multă tehnologie: asta propune noul Fiesta.
Joi, 31 Martie 2011 | Modele noi

Ford Fiesta ST va avea 180 de cai şi va sosi abia în 2012

Ford lucrează încă la versiunea sportivă ST a modelului Fiesta. Derivatul va avea 180 de cai putere şi va debuta oficial pe piaţă la finalul lui 2012, odată cu faceliftul lui Fiesta.
Luni, 09 August 2010 | Modele noi

Ford va lansa Fiesta facelift în 2012

Ford va restiliza cel mai popular model al său la ora actuală, în 2012. Subcompactul Fiesta va primi lumini LED şi o serie de motorizări EcoBoost complet noi.

Tag-uri similare

Ford B-Max, Ford Fiesta ST, Ford 1.0 EcoBoost, Ford Fusion, Ford Fiesta facelift, Ford Fiesta EcoBoost, Ford 1.6 EcoBoost, Ford Fiesta LED
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru