Ford Fusion

Luni, 28 Martie 2016 | General

Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.
Vineri, 19 Februarie 2016 | Tehnologie

Ford ne apără de incompetența autorităților: un sistem inteligent recunoaște gropile din asfalt și ține suspensia ridicată

Cu toții am trecut cel puțin o dată în viață printr-o groapă care ne-a afectat suspensiile, anvelopele sau jantele. Ford se laudă cu un sistem care elimină această problemă.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

Faceliftul lui Ford Mondeo este dezvăluit deja de versiunea sa americană. Un nou motor pe benzină și interior de Jaguar

Ford a dezvăluit la Salonul Auto de la Detroit faceliftul lui Fusion, versiunea americană a actualului Mondeo. Schimbările suferite de sedanul american se vor oglindi și pe modelul din Europa.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Ford lucrează la maşinile complet autonome cu un preţ abordabil

Oficialii Ford şi-au declarat intenţia de a dezvolta şi comercializa vehicule cu mod de conducere complet autonom la un preţ accesibil în viitor.
Miercuri, 11 Iulie 2012 |

Ford amână lansarea noii generaţii Mondeo în Europa

Ford se confruntă în prezent cu câteva probleme de omologare pentru noua generaţie Mondeo. Aşa se face că data lansării sedanului pe piaţa europeană a fost amânată.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Detroit

Salonul Auto de la Detroit deschide balul în ceea ce priveşte noutăţile din lumea auto a anului 2012. Iată cele mai importante zece premiere de la Detroit.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Modele noi

Noul Ford Mondeo, prezentat în SUA sub numele Fusion

Aveţi în faţă noua generaţie Ford Mondeo. Deocamdată, modelul a fost lansat doar în SUA, acolo unde se vinde sub numele Fusion.
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Ford: Model misterios la Salonul de la Geneva

Ford a anunţat că va expune anul acesta la Salonul Auto de la Geneva un model misterios, complet nou. Mai multe voci vorbesc despre viitorul B-Max, model ce se va produce la Craiova.
Miercuri, 06 Octombrie 2010 | Modele noi

Viitoarea generaţie Mondeo va introduce noul design Ford

Ford va aplica o nouă filosofie de design modelelor sale, odată cu lansarea noii generaţii Mondeo, aşteptată să debuteze în showroom-uri în 2014.
Luni, 09 August 2010 | Modele noi

Ford va lansa Fiesta facelift în 2012

Ford va restiliza cel mai popular model al său la ora actuală, în 2012. Subcompactul Fiesta va primi lumini LED şi o serie de motorizări EcoBoost complet noi.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Industrie

Ford a atins cea mai mare cota de piata in Europa din ultimul deceniu

In timp ce scaderea medie a vanzarilor din industria auto din primele 11 luni ale acestui an a fost de 6%, vanzarile celor de la Ford au scazut doar cu 1.4 procente.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Industrie

Ford vrea sa dezvolte modele noi fara sa colaboreze cu Mazda

Ford si-a anuntat intentia de a renunta la colaborarea pe care o are cu Mazda. Constructorul american prefera sa dezvolte modele noi singur, cu cat mai putin ajutor din exterior cu putinta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Octombrie 2009 | General

STUDIU: Ford a castigat increderea consumatorilor americani

Ford a inregistrat un rezultat deosebit intr-un sondaj privind increderea in produsele sale si fiabilitatea acestora. Peste 90% din produsele Ford au obtinut punctaje peste medie in cadrul sondajului realizat in Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

Ford, Mazda, Focus, Ford Focus, Fiesta, Ford Fiesta, Mazda3, Mazda6, Mazda2, Ford Kuga
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru