Viitoarea generaţie Mondeo va introduce noul design Ford

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Ford va aplica o nouă filosofie de design modelelor sale, odată cu lansarea noii generaţii Mondeo, aşteptată să debuteze în showroom-uri în 2014.

După ce a implantat filosofia de design kinetic pe toate modelele sale, Ford se pregăteşte să reînnoiască look-ul gamei în următorii ani. Într-un interviu acordat recent unui site american, vicepreşedintele de design global Ford, J. Mays, a declarat că în acest moment se gândeşte un nou limbaj în studioul de creaţie al constructorului american.

May a declarat că noile linii vor debuta odată cu noua generaţie a best-seller-ului Mondeo şi se vor propaga încet în interiorul întregii game.

Mai mult decât atât, în condiţiile în care majoritatea publicului mondial are gusturi similare în ceea ce priveşte designul unei maşini, noul Mondeo va călca pe urmele fraţilor săi mai mici, Fiesta şi Focus, devenind un model global. Mai exact, reprezentantul Ford în clasa medie va avea un look similar şi pe piaţa din Europa şi pe cea din Statele Unite.

Noua generaţie Mondeo este aşteptată să debuteze în variantă finală abia în 2014, când va înlocui modelul actual în Europa şi omologul Fusion din Statele Unite.

via | autocar

Comentarii (2)

  • destul de banala
    totusi blocurile optice sunt prost dimensionate
    2 2
  • mi-mi place cam ce-au scos ford darintr-adevar blocurile optice de la noul focus si bara fata lasa de dorit...farurile n-au nicio...forma ...iar spoileru ala e...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru