Ford va lansa anul viitor versiuni mild hybrid pentru Fiesta și Focus: cele două modele vor fi prezentate la Amsterdam pe 2 aprilie

de Paul Cosma
Marti, 26.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că va introduce versiuni mild hybrid la 48V pentru Fiesta și Focus, începând cu 2020. Sistemul va fi disponibil pentru motorizarea EcoBoost de 1.0 litri, iar cele două modele vor fi prezentate pe data de 2 aprilie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Amsterdam.

Ford pregătește o serie de noutăți în ceea ce privește electrificarea gamei, atât pentru autoturisme, cât și pentru vehiculele comerciale, pe drumul către “o nouă eră a mobilității”.

Constructorul american a anunțat că modelele Fiesta și Focus vor primi versiuni mild hybrid, începând de anul viitor. Sistemul mild hybrid va fi bazat pe un pachet electric de 48V care să ajute la reducerea emisiilor și a consumului de carburant.

Această versiune hibridă pentru Fiesta și Focus va fi disponibilă pe motorizarea EcoBoost de 1.0 litri. Sistemul BISG (belt-driven integrated generator) integrează un generator/starter la 48V și o baterie de 48V cu o capacitate mică.

Pentru Fiesta EcoBoost Hybrid, emisiile de CO2 sunt estimate la 112 g/km, iar consumul este de 4.9 litri la 100 de kilometri. În cazul lui Focus EcoBoost Hybrid, Ford anticipează un consum de 4.7 litri/100 km și emisii de 106 g/km.

Cele două modele hibride vor fi prezentate în data de 2 aprilie, în cadrul unui eveniment organizat la Amsterdam.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru