STUDIU: Ford a castigat increderea consumatorilor americani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.10.2009
Ford a inregistrat un rezultat deosebit intr-un sondaj privind increderea in produsele sale si fiabilitatea acestora. Peste 90% din produsele Ford au obtinut punctaje peste medie in cadrul sondajului realizat in Statele Unite ale Americii.

Americanii de la Consumer Reports au realizat un studiu de piata pentru a evalua increderea consumatorilor din Statele Unite ale Americii in numerosi producatori de automobile. Singurul constructor de automobile din Statele Unite ale Americii care a reusit sa obtina un rezultat pozitiv este Ford, care a crescut mult in ochii publicului american. Sondajul a fost bazat si pe topurile de fiabilitate din SUA, realizate in baza problemelor tehnice intalnite la mia de unitati.

Cu exceptia lui Toyota Prius, modelele Ford Fusion si Mercury Milan echipate cu un motor cu patru cilindri au surclasat celelalte modele din clasa lor in materie de fiabilitate. Ambele modele mentionate mai sus sunt produse de Ford Motor Company si au reusit sa isi surclaseze rivalii japonezi si germani in acest top al fiabilitatii realizat pe piata din Statele Unite ale Americii. Mai mult decat atat, modelul Lincoln MKZ a depasit rivalii sai japonezi, mai exact Acura TL si Lexus ES in materie de fiabilitate.

Studiul Consumer Reports din acest an este bazat pe raspunsurile a peste 1.4 milioane de posesori sau utilizatori de autovehicule, care sunt abonati ai revistei respective sau cititori ai paginii web dedicate.

Acest studiu al fiabilitatii si increderii in brand-uri a fost demarat in primavara acestui an si acopera toate modelele lansate in intervalul 2000-2009. Per total, circa 90% din produsele Ford, Lincoln si Mercury au fost cotate cu punctaje peste medie in studiul realizat de publicatia Consumer Reports.

"Este remarcabil pentru Consumer Reports sa constate ca autoturismele sedan de familie produse de un constructor local continua sa surclaseze rezultatele unor modele japoneze extrem de apreciate, precum Toyota Camry sau Honda Accord", a declarat David Champion, director al centrului de testare auto Consumer Reports.

Via | Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru