Focus

Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Ford Focus ST Edition, un hot hatch pregătit pentru Nurburgring. Costă 40.000 de euro în România

Ford a prezentat oficial noul Focus ST Edition, o versiune modificată a hot hatch-ului ST. Noul model primește o suspensie reglabilă nouă, iar mașina vine și cu un document special pentru reglarea suspensiei pe circuitul Nurburgring.
Luni, 26 Septembrie 2022 | Modele noi

Ford lansează pachetul Track Pack pentru Focus ST: suspensie și frâne îmbunătățite

Ford a lansat pachetul Track Pack pentru Focus ST, versiunea de performanță a modelului compact. Noul pachet aduce o suspensie reglabilă nouă, precum și un set de frâne Brembo. Pachetul promite performanțe mai bune în viraje și pe circuit.
Joi, 21 Iulie 2022 | Industrie

Ford oprește parțial comenzile pentru Fiesta și Focus în Europa

Ford a oprit parțial comenzile pentru Fiesta și Focus în Europa, din cauza problemelor cu lanțurile de aprovizionare și a lipsei de componente esențiale. Cele două modele vor fi vândute în continuare, însă vor fi disponibile doar versiunile deja preconfigurate de către constructor.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Ford Focus va lua sfârșit în 2025

Ford a confirmat oficial că va renunța la modelul compact Focus în 2025. Anunțul a fost făcut de șeful Ford Europa, Stuart Rowley, iar uzina din Saarlouis, acolo unde este produs modelul, ar putea fi vândută.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Producția lui Ford Focus, afectată de războiul din Ucraina

Potrivit publicației Automotive News, uzina Ford din Saarlouis, Germania, va reduce drastic producția lui Focus începând din august. Motivul acestei reduceri se datorează problemelor de aprovizionare cu piese esențiale ca urmare a războiului din Ucraina.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Modele noi

Ford Focus facelift: display central de 13.2 inch și preț de pornire de 15.300 de euro cu Rabla

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Focus facelift. Modelul compact este oferit în continuare în versiune hatchback și break, iar noutățile sunt atât de ordin estetic, cât și tehnic.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Intern

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și în România: prețurile pornesc de la aproape 17.500 de euro

Versiunile mild-hybrid ale modelelor Ford Fiesta și Focus sunt disponibile și pe piața din România. Cea mai accesibilă Fiesta MHEV are un preț de pornire de 17.450 de euro, în timp ce Ford Focus echipat cu noul sistem pornește de la 20.250 de euro.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Ford Focus: compacta primește motorizări mild-hybrid de până la 155 CP și instrumentar digital de bord de 12.3 inch

Ford a introdus o serie de noutăți în gama Focus, printre care se numără versiuni mild-hybrid de până la 155 de cai putere și instrumentar digital de bord de 12.3 inch.
Vineri, 10 August 2018 | Intern

Noua generație Ford Focus, disponibilă în România: start de la 17.750 de euro

Ford a publicat lista de prețuri pentru noua generație Focus. În România, cea mai accesibilă versiune pleacă de la 17.750 de euro cu TVA. Până la finalul lunii septembrie, Ford derulează o ofertă de prelansare: 12.900 de euro pentru varianta echipată cu motorul de 1.0 litri EcoBoost de 100 CP, cutie manuală și versiune Trend.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Modele noi

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua generație Ford Focus

Noul Ford Focus se lansează în acest an pe piață încercând să-și bată rivalul dintotdeauna: Volkswagen Golf. Noua generație a compactei Ford are acum în mânecă o serie de atuuri interesante pe care vi le prezentăm într-un material realizat la Londra, la prezentarea oficială a lui Focus.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Noul Ford Focus: platformă nouă, tehnologii moderne, motorizări revizuite și versiuni Active și Vignale

Ford a prezentat noua generație Focus. Modelul de clasă compactă va fi produs pe o platformă nouă, are motorizări revizuite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 2.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

Ford anunță programul lansărilor pentru Europa: Edge facelift și Ka+ facelift în martie, noua generație Focus în aprilie

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din martie facelift-urile pentru Edge și Ka+, în timp ce lansarea noii generații Focus va avea loc în aprilie. În plus, Ford Ecosport ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 23 Decembrie 2017 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Ford Focus: compacta este testată sub camuflaj înaintea lansării din primăvară

Ford a publicat prima imagine cu noua generație Focus aflată sub camuflaj în timpul unor teste premergătoare lansării din primăvara anului viitor.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Ford Focus, surprinsă în teste: compacta va prelua numeroase elemente de la Ford Fiesta

Ford Focus a fost surprins în teste înainte de lansarea de la începutul anului viitor, iar imaginile cu modelul camuflat indică faptul că acesta va primi o serie de elemente introduse pe noul Ford Fiesta.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Modele noi

Noua generație Ford Focus vine în 2018: va avea versiuni Vignale și Active, iar nivelurile de echipare de bază ar putea fi eliminate

Noul Ford Focus va fi prezentat cel târziu în februarie și va beneficia de versiuni Vignale și Active, iar americanii anticipează vânzări mai mici decât în prezent, element care sugerează eliminarea nivelurilor de echipare mai ieftine din gamă.
Marti, 25 Octombrie 2016 | Modele noi

America pune piedici proiectului Focus RS500: dealerii Ford spun că un Focus radical s-ar canibaliza cu Mustang GT și GT350

Șansele ca Focus RS să aibă o versiune radicală care să sară de 400 de cai putere scad din cauza faptului că dealerii Ford din SUA nu consideră oportună această idee. Dezvoltarea strict europeană a mașinii ar costa prea mult.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | Modele noi

Ce-i bun și rivalilor le place: integrala de pe Ford Focus RS va fi coloana vertebrală a viitorului Opel Insignia OPC

Opel va utiliza pe viitoarea generație a lui Insignia OPC, programată în 2017, sistemul de tracțiune integrală utilizat de Ford pe Focus RS. Acesta este adaptat de compania GKN, care l-a dezvoltat pe modelul Ford.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Siguranta

Focus RS, criticat în Australia pentru modul Drift disponibil standard: "Un mesaj pe ecran nu va opri un șofer idiot să încerce asta pe drumurile publice"

Drifturile pe drumurile publice sunt interzise de lege în Australia, iar șoferii care fac asta pot rămână fără mașină și fără permis. Totuși, Ford permite un mod Drift pe Focus RS, fapt care a atras criticile activiștilor în domeniul siguranței auto.
Marti, 21 Iunie 2016 | Modele noi

Ținta: 4 secunde pe 0-100 km/h. Ford dezvoltă versiunea Focus RS500, un RS mai ușor care va bate timpii lui Mercedes A 45 AMG

După ce a demonstrat că adversarii din zona hatch-urilor mărcilor de volum pot fi lăsați în urmă, Ford pune ținta pe zona premium și dezvoltă versiunea Focus RS500.
Vineri, 03 Iunie 2016 | Modele noi

Inspirați de mărcile premium germane: Ford lansează pachetul estetic ST-Line pe Fiesta și Focus

Vrei să-ți păcălești vecinii că mașina ta de 100 de cai este un ST? Ford îți oferă acum oportunitatea de a alege un pachet estetic adițional care transformă "umilele" versiuni normale ale lui Fiesta și Focus în mașini care arată sport. Fără a le schimba și performanțele.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru